Antena Meniu Search
x

Video Canguri, maimuţe Columbus sau cerbi pitici, printre cadourile primite de Grădina Zoologică din Mureş. Ce alte specii pot fi admirate

Grădina Zoologică din Mureş şi-a primit deja cadourile de la Moş Crăciun. Pentru că nici sacul cu daruri nu e chiar nelimitat, moşul a accesat programe europene şi a adus câţiva locatari noi. Un leopard, o pereche de maimuţe, dar şi mai multe specii de păsări vor putea fi admirate de acum înainte de vizitatori. 

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 08:23

Vezi și

Suricate, maimuţe Columbus, canguri, cerbi pitici, dar şi 30 de bibilici au fost aduse din Ungaria şi pot fi de acum admirate de vizitatori. Deci este o chestie foarte bună şi putem zice că e chiar un cadou de Moş Crăciun...A venit Moşul mai devreme la noi! Iar Moş Crăciun ştie că vizitatorii vor să vadă animale speciale. 

Szantho Janos: Ce este special la aceste maimuţe e că la membrele anterioare au numai patru degete. 

"Da, se tot aduc animale şi se înlocuiesc şi se aduc alte specii şi este foarte frumos, chiar mi-a plăcut că am văzut şi nişte specii de papagali."

Speciile care pot fi admirate de acum înainte de vizitatori

Pe acelaşi subiect

Mai exact, o specie de papagali Ara, adusă în cadrul programului de schimb coordonat de Asociația Europeană a Grădinilor Zoologice. Tot în acelaşi transport şi-a făcut loc şi o oaie Valisier, adusă din Elveţia.  

Szantho Janos: E ceva mai specială să zicem fiziologic, arată ca un animal de plush, deci e foarte drăguţ. 

"Super frumos! Ne place. Am mai fost şi am revenit cu nepoţica să vadă şi ea."

"Îl salut pe Moşul, că a adus atâtea daruri frumoase, deosebite, de peste mări şi ţări. Se împrospătează şi se menţine interesul, diversitatea."

Grădina Zoologică din Târgu Mureş va rămâne deschisă şi pe perioada iernii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Canguri, maimuţe Columbus sau cerbi pitici, printre cadourile primite de Grădina Zoologică din Mureş. Ce alte specii pot fi admirate