Video

Cântărețul Corin Dobrinescu a murit sub ochii fratelui său, izbit în plin de o dubă şi aruncat câţiva metri în aer: "Deci îl chema moartea acolo"

De Redactia Observator.
Publicat: 23.05.2021, 20:00.
Actualizat: 23.05.2021, 20:08

Camerele de supraveghere au surprins moartea violentă a unui cântăreţ de muzică populară, iubit în zona Vâlcei. Corin Dobrinescu a fost spulberat de o dubă chiar sub ochii fratelui său. Bărbatul a traversat strada prin loc nepermis, pentru că în zonă, deşi e un târg popular, nu există trecere de pietoni. Imagini care pot avea impact emoțional.

Sunt ultimele clipe din viaţa cântăreţului de muzică populară. Pe imagini se vede cum Corin Dobrinescu traversează strada prin loc nepermis, în timp ce se uită să nu vină o maşină din stânga. La jumătatea străzii, o ia brusc la fugă, fără să se asigure şi în partea dreaptă. De-acolo vine o dubă în viteză. Este izbit în plin şi aruncat câţiva metri în aer.

Îl chema moartea. Nici el nu se uită. Deci îl chema moartea acolo.

Martor: A trecut prima dată un grup de 4-5 persoane, din partea asta, s-a asigurat frumos şi el a trecut imediat. Probabil a văzut sau a auzit maşina şi a sărit în faţa lui.

Citește și:

Mărioara Babu, martor: Deci am văzut din primul moment. Fratele dumnealui s-a dus repede acolo.

Medicii au încercat timp de o oră să-l resusciteze pe marginea drumului, dar bărbatul în vârstă de 54 de ani nu a mai dat niciun semn vital. Accidentul s-a petrecut în zona târgului din Horezu, unde meşteşugari şi comercianţi vin să-şi vândă produsele. Deşi e plin de turişti care opresc pe marginea drumului, nu există trecere de pietoni. Corin Dobrinescu era artist de muzică folclorică şi inginer la Protecţia Mediului Vâlcea.

Marius Ţugulescu, solist muzică populară, coleg la Rapsodia Vâlceană: Un solist extraordinar. Se pare că Dumnezeu a avut nevoie de el acolo, în ceruri, să cânte.

Şoferul dubei a fost testat de poliţişti şi nu consumase alcool. Bărbatul are dosar penal pentru ucidere din culpă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.