Antena Meniu Search
x

Video Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit lovit de o dubă, la Horezu

Corin Dobrinescu, cântăreț de muzică populară, de profesie inginer, a murit după ce a fost lovit de o dubă pe raza localității Horezu. Paramedicii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

de Redactia Observator

la 22.05.2021, 22:49

Solistul de muzică populară Corin Dobrinescu
Solistul de muzică populară Corin Dobrinescu - voceavalcii.ro
  • Șoferul dubei care l-a lovit pe Corin Dobrinescu nu a consumat alcool, ne transmit reprezentanții IPJ Vâlcea

"Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat", au transmis autoritățile locale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vocea Vâlcii informează că, victima, în vârstă de 54 de ani, este Corin Dobrinescu, de profesie inginer, absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu - secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

Mesaje de condoleanțe după moartea lui Corin Dobrinescu

"Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată", a transmis Centrul Creației Vâlcea, după tragicul eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit lovit de o dubă, la Horezu