Antena Meniu Search
x

Căpitanul Cristian Lazăr şi-a pierdut viaţa, într-un accident, în Constanţa

Căpitanul Cristian Lazăr s-a întors acasă, pentru ultima dată. Militarul a supravieţuit în misiuni din Irak şi Afghanistan, dar şi-a pierdut viaţa pe un drum din România. Maşina cu care se întorcea acasă dintr-o misiune, a intrat sub un autocar

Vezi și

Căpitanul Cristian Lazăr s-a întors acasă, pentru ultima dată. Militarul a supravieţuit în misiuni din Irak şi Afghanistan, dar şi-a pierdut viaţa pe un drum din România. Maşina cu care se întorcea acasă dintr-o misiune, a intrat sub un autocar.

Împietrită de durere, soţia nu s-a dezlipit de fotografia celui cu care avea doi copii. Lazăr a fost un tânăr deosebit, la 33 de ani realizat, şi profesional şi familial care s-a stins dintr-o greşeală pe care nu o putem califica decocamdată decât foarte tragică pentru familie. Bărbatul tocmai terminase nişte cursuri deosebit de grele, şi când venea acasă să împărtăşească bucuria cu familia, s-a întâmplat nenorocirea.

Bat clopote şi în Petroşani. La Capela Bisericii Sf. Varvara a fost depus trupul neînsufleţit al locotenentului Andrei Kovacs. Căpitanul Cristian Lazăr şi locotententul Andrei Kovacs au înfruntat moartea departe de casă şi s-au întors, de fiecare dată, teferi.

Au executat diverse misiuni naţionale şi internaţionale, în Irak şi Afghanistan. Au călătorit şi au mers în condiţii mult mai grele decât pe o şosea naţională. S-au stins însă pe o şosea din Constanţa. Un coleg de uniformă îi aducea de la un exerciţiu de scufundări. S-a înfipt cu maşina direct sub un autocar, care plecase spre Instanbul.

Căpitanul Cristian Lazăr şi Locotentent Andrei Kovacs vor fi înmormântaţi cu onoruri militare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Căpitanul Cristian Lazăr şi-a pierdut viaţa, într-un accident, în Constanţa