Antena Meniu Search
x

Caprioare ucise cu caini speciali antrenati

Moartea caprioarei nu mai e doar o poezie a lui Labis. E o placere pentru niste tineri din Arges. Ei au ucis cu pietre sau chiar cu mainile goale mai multe caprioare si un cerb lopatar

Vezi și

In mainile a trei baieti, o caprioara devine o simpla marfa. Pe care adolescentii o arunca fara mila peste gard. Tot ei au omorat-o. “Animalele erau omorate in moduri barbare, prin sugrumare, prin lovire cu corpuri dure”, sustine Alin Anton, avocatul proprietarului Fondului de Vanatoare.

Un ritual salbatic, pus la cale de patru elevi. Toti de 15 ani. Cand colegii lor ies la iarba verde, ei ies la braconaj. Intra nestingheriti pe un fond de vanatoare detinut de un pitestean. Nu-si dau seama ca sunt filmati. Rup gardul de protectie si se strecoara printre copaci. Tinerii au cu ei si doi caini. “Se patrundea cu cainii inauntru. Sunt ogari de vanatoare, extrem de rapizi si antrenati sa ucida”, a mai explicat avocatul.

In fata vanatorilor, prada nu are nicio sansa. In capcana lor a cazut si un cerb, care valoreaza nu mai putin de 6.000 de euro. Paguba, insa, ar fi mult mai mare. “Prejudiciul este undeva in jur de un miliard si jumatate. Discutam de cel putin un cerb lopatar, de 250 de kilograme. Era un trofeu”, a adaugat Anton.

Un trofeu pe care cei patru adolescenti l-au chinuit pana la agonie si apoi l-au ucis cu mainile goale. Pentru cruzimea lor, risca doar jumatate din pedeapsa normala. Adica pana la cinci ani de inchisoare.

Politistii incearca acum sa afle daca adolescentii vanau la comanda si unde vindeau animalele ucise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Caprioare ucise cu caini speciali antrenati