Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Caransebeş Poker Run 2024. Concurenții au avut de parcurs un traseu pe motoare de aproximativ 50 de km

Peste 50 de motociclişti din Caraş-Severin şi din ţară s-au întâlnit în acest weekend, în cadrul evenimentului Caransebeş Poker Run. Pe lângă concerte de muzică rock, s-a desfășurat și un concurs de motociclete, unde tradiționalul joc de poker a fost adaptat la viteză și adrenalină. Iar totul a avut şi un scop nobil.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 09:20

Prima ediţie a festivalului Caransebeş Poker Run şi-a deschis porţile în acest weekend. După start, concurenții au avut de parcurs un traseu de aproximativ 50 de km prin oraş și împrejurimile acestuia.

Organizator: Poker Run este un concurs în care participanţii trec prin cinci obiective reprezentative pentru acest oraş sau pentru această regiune mai exact. La fiecare obiectiv, participantul va extrage câte o carte, iar la final, cel care va avea cea mai bună mână, conform regulilor de poker, va fi declarat câştigător.

Pentru motocicliştii adunaţi la festival, Poker Run a fost mai mult decât o aventură între prieteni.

Vezi și

Motociclist: Ceva foarte frumos, ne întânim, participăm la concurs, se oferă premii, ne distrăm seara, lume bună, voioşie

Iar autorităţile au avut grijă să le ofere concurenţilor, întâi de toate, o lecţie de prim ajutor şi conducere responsabilă.

Poliţist: Când vorbim de conducere sub influenţa alcoolului, de la 0,01 până la 0,40 vorbim de contravenţie. Măsura principală, amendă. Măsura complementară, ridicarea dreptului de a conduce, fără drept de circulaţie.

Paramedic: Am făcut un curs de prim ajutor cu domnii de la acest eveniment ca să ştim ce avem de făcut în situaţii de urgenţă.

La final, conform regulilor jocului, a fost declarat câștigător concurentul care a avut "mâna" cea mai bună. Pe lângă premiile în valoare totală de 1.000 de euro şi alte premii surpriză, scopul a fost şi unul nobil. Organizatorii au strâns bani pentru construirea unui spital destinat bolnavilor de cancer din județul Caraş-Severin.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri sociale » Caransebeş Poker Run 2024. Concurenții au avut de parcurs un traseu pe motoare de aproximativ 50 de km