Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Carantină prelungită cu 14 zile în patru localități din judeţul Ilfov. Măsura intră în vigoare, începând cu ora 22.00

Măsura de carantină zonală se prelungește, de sâmbătă, de la ora 22.00, cu 14 zile pentru localitățile Domnești, Jilava, Pantelimon și Voluntari, din județul Ilfov, anunță Prefectura.

de Redactia Observator

la 03.04.2021 , 15:17

Carantină prelungită cu 14 zile în patru localități din judeţul Ilfov. Măsura intră în vigoare, începând cu ora 22.00 - Hepta/Mediafax

Autoritățile din județul Ilfov au cerut prelungirea carantinei zonale pentru localitățile Domnești, Jilava, Pantelimon și Voluntari, cu încă 14 zile, iar sâmbătă a fost primit și avizul Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

Măsura intră, astfel, în vigoare, începând cu ora 22.00.

Carantina a fost prelungită în cele patru localități, până în data de 17 aprilie.

Articolul continuă după reclamă

Restricţii respectate mai mult în fața camerei de filmat

O singură localitate în scenariul verde în tot judeţul Ilfov. Infectările cresc rapid, iar rând pe rând, localităţile intră în carantină. Zeci de echipaje de poliţie ar trebui să vegheze la buna respectare a restricţiilor. În teorie. Practica arată cu totul altceva.

Comuna Snagov, judeţul Ilfov. Incidenţă de 10,43 la mie. Deci carantină. Filtre mixte de poliţişti şi jandarmi supraveghează intrările şi ieşirile. În mijlocul comunei, pe un şantier privat, zeci de muncitori lucrează la o parcare. Nimeni n-are mască, deşi poliţiştii sunt la doi paşi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Carantină prelungită cu 14 zile în patru localități din judeţul Ilfov. Măsura intră în vigoare, începând cu ora 22.00