Antena Meniu Search
x

Caravana X Factor a ajuns in Bucuresti

Caravana XFactor s-a oprit azi, in Bucuresti. Sute de tineri si-au incercat talentul si norocul. Unii au obtinut biletul pentru etapa urmatoare, altii au plecat acasa. Dar cu siguranta se vor intoarce la anul

Vezi și

In pasi de dans si fredonand melodii. Asa si-au inceput ziua tinerii. Si au venit cu sutele la Sala Palatului, din Capitala. S-au dezlantuit in plina strada. Cine vrea sa demonstreze ca are factorul X, trebuie sa fie lipsit de inhibitii.

Dupa ce s-au lasat filmati de zeci de camere de luat vederi, a venit timpul sa-l cunoasca pe marele castigator al editiei trecute: Tudor Turcu. Viata lui s-a schimbat radical dupa ce a demonstrat ca are factorul X. Acum priveste cu incredere oamenii in ochi si simte ca poate face orice. Nu a uitat insa emotiile prin care a trecut, asa ca le-a oferit cateva sfaturi participantilor de anul acesta. “Nu trebuie sa te schimbi. Daca ajungi sa te schimbi in fata camerei, oamenii vad chestia asta”, le-a transmis Tudor.

Razvan a fost si el alaturi de concurentii din Capitala si spera ca, anul acesta, castigatorul sa fie Bucuresti. Juriul va avea grija de asta. Se anunta un sezon dificil. “O sa fim mult mai putin simpatici fata de anul trecut”, a spus Cheloo.

Show-ul incepe din toamna, la Antena 1. Pana atunci, concurentii vor trebui sa depaseasca multe obstacole.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Caravana X Factor a ajuns in Bucuresti