Antena Meniu Search
x

Care este starea ELEVULUI BUD, tânărul medaliat cu aur la Olimpiada de Matematică. Andrei era în club în seara incendiului

Printre cei 146 de răniți ai incendiului tragic care a distrus clubul Colectiv vineri seară este și Andrei Bud, un tânăr olimpic din Negrești Oaș

 Printre cei 146 de răniți ai incendiului tragic care a distrus clubul Colectiv vineri seară este și Andrei Bud, un tânăr olimpic din Negrești Oaș. Andrei Bud a câștigat medalia de aur la Olimpiada de Matematică pentru Studenți care a avut loc în acest an în Macedonia. În prezent, tânărul este internat la spitalul Bagdasar și este în afara oricărui pericol.

”Eu am o verişoară care este doctor la un spital din Bucureşti. M-a întrebat dacă numele lui îmi spunea ceva, mai ales că suntem nume apropiate. Atunci am realizat că, într-adevăr, despre el e vorba. A fost un şoc teribil”, a povestit,  Adrian Bud, profesorul său de la clsarele de excelență.

Andrei a absolvit gimnaziul în Negrești Oaș, iar apoi s-a înscris la Colegiul Internațional de Informatică din București.

”Din nefericire, această tragedie a trebuit să o simţim pe viu şi în localitatea noastră. Din păcate, unul dintre cei răniţi este olimpicul nostru, tânărul care ne face cinste nu doar în ţara noastră, ci şi în lume”, a precizat și primarul din Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.

În prezent, Andrei Bud este student la Facultatea de Matematică a Universității din București.

El a fost rănit la mâini în incendiul care a mistuit vineri seara clubul bucureștean Colectiv, în urma căruia 31 de persoane și-au pierdut viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Care este starea ELEVULUI BUD, tânărul medaliat cu aur la Olimpiada de Matematică. Andrei era în club în seara incendiului