Antena Meniu Search
x

Video Carmen Trandafir lansează un videoclip nou chiar de ziua ei. ”Pentru mine, acest proiect este o binecuvântare!”

Carmen Trandafir, una dintre cele mai apreciate și populare voci din muzica anilor 90, a fost invitată în platoul Observator, unde a vorbit despre noul ei proiect muzical, ”Prin gânduri”.

de Redactia Observator

la 04.02.2021, 13:35

Vezi și
  • Clipul piesei "Prin gânduri" a fost difuzat în exclusivitate la Observator.

Artista cântă de la 16 ani și, chiar dacă a fost mai rezervată în ultimii ani, nu a renunțat definitiv la cariera ei muzicală. Dimpotrivă, chiar astăzi, de ziua ei, artista le face fanilor un cadou - videoclipul celei mai noi piese "Prin gânduri".

”Mă regăsesc în noua generație și ascult cu drag tot ce se întâmplă și în zilele noastre. Sunt proiecte, sunt piese foarte bune, voci bune. E foarte bine ca totul să meargă înainte, să apară noutăți, să avem de unde alege. Hai să dăm, ca să alegem ce e bun! Pentru mine, acest proiect este o binecuvântare. Nu este doar o piesă, nici nu am simțit munca, e o melodie pe care am iubit-o din prima”, a spus Carmen Trandafir, la Observator.

Carmen Trandafir le-a mulțumit tuturor celor care i s-au alăturat în acest proiect muzical și l-au adus în punctul în care poate fi împărtășit cu publicul. 

”Destinul mi-a adus în preajmă oameni extraodinari de frumoși care au plăcut această melodie și au lucrat la ea cu drag. Se vede și se aude că au lucrat cu drag”, a spus Carmen Trandafir.

Clipul piesei "Prin gânduri" a fost difuzat în exclusivitate la Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Carmen Trandafir lansează un videoclip nou chiar de ziua ei. ”Pentru mine, acest proiect este o binecuvântare!”