Antena Meniu Search
x

Carolina, eleva moartă după ce s-a prăbuşit la şcoală, a fost deshumată

Îşi dezgroapă copila ca să afle adevărul. La patru luni de la moartea elevei de la liceul din Curtea de Argeş, procurorii au cerut deshumarea pentru necropsie.

Vezi și

Vor să afle ce a ucis-o pe Carolina, tânăra de 18 ani, plimbată prin trei spitale după ce a făcut un accident vascular cerebral la şcoală. Ar fi avut anevrism cerebral, spun legiştii. O intervenţie medicală de urgenţă ar fi salvat-o.

Reproşurile părinţilor se îndreaptă acum către profesori şi medici. Au trecut patru luni, iar mama nu ştie ce a ucis-o pe Carolina. O boală neştiută, o eroare medicală, o neglijenţă sau toate la un loc. La Parchet există un dosar pentru ucidere din culpă şi abuz în serviciu. Dar niciun vinovat. În lipsa unei necropsii la dosar, procurorii au decis deshumarea fetei.

De la Curtea de Argeş, Carolina a fost trimisă la Spitalul din Piteşti, apoi la Bucureşti. Fata făcuse un accident vascular cerebral, iar creierul era inundat cu sânge. După patru zile de comă, a murit. La 18 ani, Carolina se pregătea să devină medic şi să salveze vieţi. A salvat, însă după moarte.

Deşi îndurerată, familia a hotărât să doneze organele pentru transplant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Carolina, eleva moartă după ce s-a prăbuşit la şcoală, a fost deshumată