Antena Meniu Search
x

Casa din strada Caimatei nu se vinde!

Şi ar putea ajunge în proprietatea lui Ionuţ. Cu o condiţie: ca fratele său Dragoş să primească o valoare egală în bunuri şi proprietăţi. E decizia finală a judecătorilor, la ultimul termen al procesului în care fraţii Dolănescu îşi dispută averea tatălui.

Vezi și

 Un proces care durează de cinci ani. Pentru că între cei doi nu a existat niciodată cale de înţelegere. Ceea ce a legat destinul, au despărţit banii. Ionuţ şi Dragoş, băieţii lui Ion Dolănescu, aproape că nu-şi mai vorbesc din cauza luptei pentru averea tatălui lor.

În lipsa unei înţelegeri între moştenitori, instanţa a hotărât ca imobilul din strada Caimatei, casa de suflet a regretatului Ion Dolănescu, să nu fie scos la licitaţie.

O valoare care nu este echivalată, însă, de cea a bunurilor şi terenurilor pe care ar urma să le primească Dragoş. În schimbul renunţării la casa părintească.

În urmă cu două săptămâni, fraţii păreau că au căzut la pace în privinţa casei în care regretatul Ion Dolănescu şi-a petrecut ultimii ani din viaţă. Înţelegerea, însă, a picat înaintea ultimului termen din proces. Ionuţ a contestat în instanţă valoarea imoblilul din Caimatei.

Aşa că Ionuţ şi Dragoş ar putea să se întoarcă din nou în instanţă ca să-şi împartă restul averii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Casa din strada Caimatei nu se vinde!