Antena Meniu Search
x

Un scriitor american, supranumit Casanova, a venit sa le cucereasca pe moldovence

Un controversat scriitor si blogger american, specializat in seductie si sfaturi despre sex, a ajuns in Romania. Dupa ce a calatorit in zeci de tari in cautarea perfectiunii feminine, a gasit raiul pe pamant.

Vezi și

Roosh V este scriitor, blogger si cuceritor. Un fel de Cassanova de America. Calatoreste, seduce si scrie. Aventurile de-o noapte l-au inspirat sa publice 14 carti. Barbatii le-au numit biblii ale sexului, femeile, ghiduri pentru violatori.

A iubit in America de Sud, a cucerit in Tarile baltice si a ramas uimit de frumusetile din estul Europei. Nu a vazut nimic pana n-a ajuns in Romania.

“Aici sunt cele mai bune posterioare pe care le-am vazut. Traiesc visul chiar acum”, spune Roosh.

A fost in Bucuresti, Cluj si de putin timp vaneaza moldovence. N-ar mai pleca din Iasi: “Este un oras in care vreau sa stau, sa fac dragoste cu cat mai multe romance frumoase. Si in Bucuresti vezi fete care arata bine, dar aici frumusetea e constant”.

Pentru romance are numai cuvinte de lauda. Pentru romanii care se vor cuceritori are un sfat: “Nu vorbi cu ele cand toate prietenele sunt de fata. Asteapta pana e singura un minut sau doua si apoi, ca un sarpe, ataca”.

Urmatorul atac il va da pe litoralul bulgaresc. Turistul sexului vrea sa experimenteze si frumusetile vecinilor. Pana atunci, are timp sa se decida daca va scrie sau nu despre cuceririle lui din Romania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un scriitor american, supranumit Casanova, a venit sa le cucereasca pe moldovence