Antena Meniu Search
x

Casieria furnizorului de apă din Târgu Jiu a devenit locuinţă pentru consilierul directorului companiei

O casierie a furnizorului de apă din Tg. Jiu s-a transformat în dormitor pentru consilierul directorului companiei!

Vezi și

O casierie a furnizorului de apă din Tg. Jiu s-a transformat în dormitor pentru consilierul directorului companiei! Aşa se face că oamenii care merg să plăteasacă facturile sunt întâmpinaţi de angajat în pijamale. Spaţiul aparţine primăriei şi este închiriat de firmă. Şi, pentru că - în contract - nu apare niciunde cuvântul "dormitor", edilii au luat măsuri. Iar poliţiştii au deschis dosar penal pentru mai multe infracţiuni. 

Pentru consilier este ceva normal ca oamenii să ciocăne la uşa lui. Toţi vin aici să plătească facturile la apă, dar când se deschide uşa au parte de marea surpriză.

Casieria a ajuns dormitor. Unul de lux, spun vecinii, că aici s-au băgat mulţi bani.

Şeful consilierului recunoaşte noua destinaţie a spaţiului închiriat, dar omul a fost adus de la Timişoara şi a terminat şcoala cu zece pe linie, sunt argumentele directorului companiei.

Primăria, care a încheiat acest contract, va lua măsuri în urma nerespectării înţelegerii şi a cerut imediat evacuarea spaţiului-.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor. Ion Iliescu, consilierul directorului general al furnizorului de apă, locuieşte în spaţiul casieriei în condiţiile în care are un salariu net de 6.000 de lei pe lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Casieria furnizorului de apă din Târgu Jiu a devenit locuinţă pentru consilierul directorului companiei