Antena Meniu Search
x

Castigatorul de la Loto 6/49 joaca de 20 de ani aceleasi numere

Norocul si perseverenta i-au adus opt milioane de euro. Castigatorul marelui premiu Loto joaca de 20 de ani aceleasi numere: date semnificative pentru el

Vezi și

Dimineata, si-a ridicat premiul. Nu a vrut, insa, sa-si dezvaluie identitatea. Reporterii Observator au mers, insa, pe urmele marelui castigator si va aratam drumul parcurs de el, de la un om cu situatie modesta, la un milionar in euro.

Sase numere norocoase au deschis un drum de mai putin de 48 de ore. Pana la o avere si au transformat un om simplu intr-un milionar in euro. "Un om normal. A avut o activitate. A lucrat, este un om normal", spune Adriana Motoc, directorul Loteriei Romane, filiala Galati.

Duminica, la pranz, a jucat. sase numere din 49. Trei variante simple. Seara, soarta a ales. Castigatorul cu numarul 44, din ultimii opt ani, e din Galati. Ieri, alesul a visat cu ochii deschisi la marele premiu. Azi-dimineata, visul a devenit realitate."A plecat cu 36 de milioane sapte sute cincisprezece mii de lei". Adica, peste opt milioane de euro. Erau, in total, 11 milioane, dar, 21 la suta a fost impozitul pentru stat. Si-a ridicat personal premiul. Asa cum cere si regula jocului.

A venit in Bucuresti cu biletul castigator. La sediul central, a fost primit de directorul Loteriei Romane. Si-au intins mana si s-au felicitat. Momentul a fost imortalizat. Fotografiile, insa, vor ajunge doar intr-un seif al Loteriei. Galateanul e acum bogat, dar nu vrea sa fie si celebru.

A vrut ca publicul sa se stie doar ca are in jur de 50 de ani. Are o meserie, la baza, si se considera un om echilibrat. De 20 de ani a povestit ca joaca la Loto, aceleasi numere. "Reprezinta pentru dumnealui date semnificative. Zile de nastere, presupunem", a mai spus Motoc.

Dupa validarea biletului, castigatorul s-a grabit la banca, sa-si mute banii in propriul cont. Nu de alta, dar, pentru el, fiecare zi inseamna 1.000 de euro din dobanzi. Cu banii din banca ar putea sa-si cumpere 40 de limuzine de lux, 30 de penthouse-uri, in centrul Capitalei sau sa-si petreaca urmatoarele doua decenii calatorind in jurul lumii. Dar poate fi si protectorul saracilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Castigatorul de la Loto 6/49 joaca de 20 de ani aceleasi numere