Antena Meniu Search
x

Cat costa un set format din fiset metalic, polite suplimentare si bibliorafturi?

Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, atat vestiarele, cat si fisetele metalice sunt definite drept dulapuri care gazduiesc articole de imbracaminte si incaltaminte, respectiv bibliorafturi cu acte, contracte, documente etc.

de Redactia Observator

la 11.02.2020, 14:00

Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, atat vestiarele, cat si fisetele metalice sunt definite drept dulapuri care gazduiesc articole de imbracaminte si incaltaminte, respectiv bibliorafturi cu acte, contracte, documente etc.

Totusi, in acceptiunea marilor magazine de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou, dulapurile reprezinta o categorie distincta, intrucat se pliaza mai multor situatii. Astfel, exista dulapuri pentru scule si unelte, substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, dar si pentru desene si harti.

Acest articol este destinat persoanelor fizice si juridice care au nevoie de un fiset metalic. OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou nr. 1 din Romania, are in oferta sa nu mai putin de 37 de astfel de modele, dar si polite suplimentare si bibliorafturi pentru toate documentele din gestiunea unei firme.

In mod logic, pretul acestor dulapuri speciale difera in functie de dimensiunile si compartimentarile lor, insa informatiile de mai jos te vor ajuta sa iti faci o idee cu privire la costurile pe care le presupune achizitionarea unui fiset metalic.

1. Fiset metalic. Modelele din oferta OfficeClass.ro au 1 sau 2 usi si intre 1 si 4 polite, fiecare putand suporta o greutate de pana la 60 de kilograme. Dimensiunile acestora variaza intre 800 x 350 x 600 de milimetri (un volum de 0,16 metri cubi) si 1.000 x 400 x 1.800 de milimetri (0,72 metri cubi).

Fisetele pot avea sau nu picioare metalice, iar usile acestora pot fi vopsite in gri clasic sau in nuante mai "jucause", precum albastru, galben, portocaliu, rosu sau verde. Cat despre producatori, acestia sunt fie renumiti la nivel international (+Plus Mobilier), fie branduri autohtone recunoscute (Viamond).

OfficeClass.ro desfasoara numeroase promotii si reduceri la fisete metalice, iar unele dintre acestea sunt disponibile in pachete de tipul "10 + 1 cadou". Pretul lor porneste de la 540 de lei si poate ajunge pana la 10.850 de lei.

2. Polite suplimentare. In cazul in care doresti sa echipezi fisetul metalic sau fisetele din dotare cu noi polite, trebuie sa stii ca, la furnizorul sus-numit, pretul acestora este de 49,84 de lei, o reducere de 5,92 de lei fata de pretul obisnuit. Aceste polite fac parte din gama ECO, sunt fabricate conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditate de organismele internationale.

3. Bibliorafturi. Nu in ultimul rand, OfficeClass.ro are in oferta sa peste 260 de modele de bibliorafturi si accesorii. Acestea sunt marmorate sau plastifiate, fiind disponibile in formatele A3, A4 si A5. Latimea lor este de 50, 75 sau 80 de milimetri, iar culorile in care sunt disponibile variaza de la nuante office precum negru, albastru si gri, la tonuri mai vii, spre exemplu roz, violet, turcoaz sau visiniu.

Pretul bibliorafturilor din oferta acestui furnizor profesionist incepe de la 4,58 lei si poate ajunge la 697,97 de lei (pentru un set de 100 de bucati). In concluzie, in cazul in care ai nevoie de un fiset metalic sau mai multe, polite suplimentare si bibliorafturi pentru business-ul tau, le poti achizitiona pe toate de la OfficeClass.ro, preturile fiind cele mentionate mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cat costa un set format din fiset metalic, polite suplimentare si bibliorafturi?