Antena Meniu Search
x

Au apărut brazii pentru Crăciun. Unii pot costa și opt mii de lei (VIDEO)

Artificial, natural, în ghiveci, tăiat sau luat de pe Internet. Brazii, căci despre ei este vorba, au început să apară în pieţe, dar şi în parcările centrelor comerciale.

Vezi și

Artificial, natural, în ghiveci, tăiat sau luat de pe Internet. Brazii, căci despre ei este vorba, au început să apară în pieţe, dar şi în parcările centrelor comerciale.

Pentru un brad de 7 metri care ar costa o mie două sute de lei, comerciantul lasă din preţ până la o mie. Un brăduţ de şapte ori mai scund e de zece ori mai ieftin. Unul de 8 metri, argintiu, poate să ajungă şi la opt mii de lei. Însă atracţia de anul acesta sunt pomii în ghiveci.

“Eu am acasă brazi plantaţi, dar mirosul de brad de cetină e altceva!”, exclamă un cumpărător.

Cei care vor să-şi ia un brad în ghiveci, ar trebui să se aştepte la preţuri ceva mai mari.  Unul de 30 de centimetri costă o sută de lei. Şi necesită o anume îngrijire ca să nu se usuce.

Pe acelaşi subiect

“Brazii în ghiveci nu se udă,în primul rând. După ce-l ţine în casă, nu trebuie să-l dea afară imediat, treptat să-l pună la un loc răcoros,” explică un comerciant.

Brazii artificiali par să piardă teren în faţa celor naturali. Deşi îi putem lua şi cu mai puţin de 20 de lei, majoritatea românilor vor să simtă mirosul de brad în casă de sărbători.

Sezonul brazilor abia a început, iar comercianţii promit oferte pentru toate buzunarele. Cei care vor să scape de aglomeraţia din pieţe şi din parcările centrelor comerciale, îşi pot comanda online pomul de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Au apărut brazii pentru Crăciun. Unii pot costa și opt mii de lei (VIDEO)