Antena Meniu Search
x

Cătălin Drulă, despre spaţiile ilegale de la metrou: ''Nu s-au mişcat lucrurile până acum în sectorul 3 şi 5''

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, afirmă că în două sectoare din Bucureşti nu s-a făcut niciun demers pentru desfiinţarea spaţiilor comerciale construite ilegal la metrou.

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 22:44

Cătălin Drulă, despre spaţiile ilegale de la metrou: ''Nu s-au mişcat lucrurile până acum în sectorul 3 şi 5''
Cătălin Drulă, despre spaţiile ilegale de la metrou: ''Nu s-au mişcat lucrurile până acum în sectorul 3 şi 5'' - Hepta

''Nu s-au mişcat lucrurile până acum în sectorul 3 şi 5''

Ministrul Transporturilor susţine că aşteaptă ca edilii celor două sectoare să emită autorizaţiile de desfiinţare şi să le pună în aplicare.

''Aceste desfiinţări ale construcţiilor fără autorizaţie de construire, acele construcţii ilegale de la metrou, desfiinţarea o fac primăriile de sector, e responsabilitatea lor legală. Sectoarele 2, 4 şi 6 – iată, indiferent de culoarea politică, sunt trei culori de primari aici - au terminat complet staţiile lor. Sectorul 1 mai are patru staţii, dar a făcut deja două sau trei. Nu s-au mişcat lucrurile până acum în sectorul 3 şi 5. Cred că suntem undeva la două treimi din spaţii'', a declarat Cătălin Drulă luni seară, la Digi 24.

Ministrul susţine că s-a făcut un schimb de documente între primăriile celor două sectoare şi Primăria generală a Capitalei. ''Nu vreau să cred că primarii de la sectoarele 3 şi 5 nu vor să-şi facă datoria legală. M-am asigurat de mai multe ori că îşi vor face treaba'', a adăugat ministrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cătălin Drulă, despre spaţiile ilegale de la metrou: ''Nu s-au mişcat lucrurile până acum în sectorul 3 şi 5''