Antena Meniu Search
x

Creştinii catolici au sărbătorit Naşterea Mântuitorului

Şi creştinii catolici au sărbătorit Naşterea Mântuitorului. În inima Capitalei, în Catedrala Sfântul Iosif, slujba de Crăciun şi tradiţionalul concert i-au adus pe oameni împreună, în credinţă şi iubire. În toată ţara, sunt aproape un milion de catolici. Iar emoţia zilei i-a cuprins pe fiecare. 

de Redactia Observator

la 25.12.2019, 20:36

Vezi și

Şi creştinii catolici au sărbătorit Naşterea Mântuitorului. În inima Capitalei, în Catedrala Sfântul Iosif, slujba de Crăciun şi tradiţionalul concert i-au adus pe oameni împreună, în credinţă şi iubire. În toată ţara, sunt aproape un milion de catolici. Iar emoţia zilei i-a cuprins pe fiecare dintre ei. 

Sute de suflete au vibrat la unison în Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti. A fost slujba aşteptată tot anul. Înalt Prea Sfinţitul Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, a oficiat-o. Tradiţia şi emoţia naşterii Domnului a copleşit mulţimea de creştini catolici. Pentru că bunătatea depăşeşte orice graniţă, indiferent de religie. 

Corul bisericii a răsunat în inima Capitalei. Este o tradiţie îndelungată, pe care catolicii o retrăiesc în fiecare an. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Seara de poveste s-a încheiat cu tradiţionalul concert din Noaptea de Crăciun. 

În România, aproape un milion de catolici sărbătoresc Crăciunul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Creştinii catolici au sărbătorit Naşterea Mântuitorului