Antena Meniu Search
x

CAZ revoltător la Roman: Un bătrân, în baston, ce acuza dureri, este lăsat să aştepte în faţă la urgenţe fără ca vreun medic să-i acorde vreo atenţie (VIDEO)

Cazul unui bătrân, în baston, ce acuza dureri şi care a fost lăsat să aştepte o perioadă lungă de timp în faţa serviciului de urgenţe de la Spitalul Municipal din Roman a fost semnalat pe Facebook.

Vezi și

Cazul unui bătrân, în baston, ce acuza dureri şi care a fost lăsat să aştepte o perioadă lungă de timp în faţa serviciului de urgenţe de la Spitalul Municipal din Roman a fost semnalat pe Facebook.

Mai multe înregistrări au fost postate pe Facebook, în imagini putându-se observa cum niciun cadrul medical nu intervine în cazul acestui bătrân, care se deplasează cu dificultate, în baston, şi nu are nicio soluţie decât să se sprijine de pereţii spitalului.

Bătrânul, pe numele său Ion Nistor, repetă întruna acelaşi lucru: "Oh, oh, nu mai pot", însă nimeni nu-l bagă în seamă.

Într-una dintre fimările amator, bărbatul plânge şi repetă aceste cuvinte timp de aproximativ 7 minute. În tot acest interval, au ieşit medici sau asistente pe uşa de la urgenţe, însă nimeni nu-l întreabă nimic pe bătrân.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, bătrânul strigă o persoană care stătea în sala de aşteptare şi pleacă însoţit de aceasta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit presei locale, după ce cazul a fost semnalat pe Internet, responsabilii spitalului au declarat că bătrânul este un vechi pacient al spitalului. Bătrânul are 84 de ani, este diagnosticat cu retenţie urinară şi are nevoie de schimbarea sau montarea sondei.

"În ultimele două luni, s-a prezentat la CPU de 16 ori din acest motiv, în aproape toate cazurile solicitând ambulanţa pentru transport. Astăzi s-a prezentat la 11.25, iar la ora 12.30 avea foaia de observaţie rezolvată. Şi pe 5 ianuarie, la ora 8.51 a fost adus cu ambulanţa. A fost şi pe 2 ianuarie", a declarat Oana Onu, directorul medical al spitalului din Roman.

Directorul spitalului a dispus începerea unei anchete, pentru a se vedea dacă timpii de aşteptare au fost respectaţi în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » CAZ revoltător la Roman: Un bătrân, în baston, ce acuza dureri, este lăsat să aştepte în faţă la urgenţe fără ca vreun medic să-i acorde vreo atenţie (VIDEO)