Antena Meniu Search
x

Cazul celor șapte tineri din Vaslui, aproape de final

În mai puţin de 48 de ore, judecătorii vor da sentinţa! Vor decide ce se va întâmpla cu cei şapte tineri din Vaslui acuzaţi că au violat cu sălbăticie o tânără de 18 ani.

Vezi și

În mai puţin de 48 de ore, judecătorii vor da sentinţa!Vor decide ce se va întâmpla cu cei şapte tineri din Vaslui acuzaţi că au violat cu sălbăticie o tânără de 18 ani. Cel mai controversat caz din România a produs un val uriaş de emoţie. Astăzi, prietenii lor au mers la biserica din sat să se roage pentru o achitare sau pentru o pedeapsă mai blândă. Şi au continuat să fie agresivi cu reporterii. E replica lor după ce, ieri, sute de oameni au huiduit în faţa judecătoriei. Luni, tinerii acuzaţi de viol şi răpire s-au putea întoarce după gratii. 

E sâmbătă la amiază. Tinerii ies la plimbare pe uliţele din Văleni. Şapte dintre ei au în program vizita la poliţie. Sunt cei care au şocat România. Însă, în satul lor natal, strâng admiratori. Susţinători agresivi şi cu atitudine de. huligani. Fac semne obscene şi jignesc.

E sărbătoare şi, la biserica din sat, a fost slujbă mare. Cei şapte suspecţi de viol nu au fost prezenţi. Au venit unii dintre prietenii lor, care, recunosc, s-au rugat pentru o sentinţă blândă.

De fapt, ei i-au apărut în cale, arată procurorii care, la ultimul termen al procesului, nu au mai fost blânzi cu agresorii. Au cerut condamnare cu închisoare. Iar în mai puţin de 48 de ore, magistraţii vor da sentinţa.

Pedeapsa maximă e de 12 ani de închisoare, la care s-ar putea adăuga şi un spor, dacă vor fi găsiţi vinovaţi şi pentru răpire. După nouă ore de audieri, procesul s-a încheiat cu nervi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cazul celor șapte tineri din Vaslui, aproape de final