Antena Meniu Search
x

Ce chetuieli pot fi decontate prin programul ”Investeşte în tine"

Aproape o mie de tineri români au cerut un credit cu dobândă zero, la nici o lună de la startul programului ,Investeşte în tine". Cei mai mulţi au solicitat bani pentru studii sau pentru renovarea casei.

Vezi și

Aproape o mie de tineri români au cerut un credit cu dobândă zero, la nici o lună de la startul programului ,Investeşte în tine". Cei mai mulţi au solicitat bani pentru studii sau pentru renovarea casei. Mulţi însă nu ştiu că ar putea obţine un împrumut pentru operaţii şi proceduri medicale. Chiar şi estetice. Iar informaţii clare nu primesc nici la ghişeu. Echipa Observator a făcut un experiment pentru a vedea ce chetuieli pot fi decontate.

Ramona Ivan, director bancă: Conform hotărârii de Guvern operatiile, toate serviciile de genul acesta sunt activ eligibile, pana in prezent nu am avut solulții pe zona de operatii estetice.

Teoretic, orice cheltuială care ar putea să-l ajute pe client să se dezvolte pe plan personal ar putea fi decontată. 

Peste 850 de persoane şi-au depus dosarul pentru a accesa un credit garantat de stat. Până acum insa doar 30 de români au reuşit să obţină finanţarea. Suma împrumutată poate ajunge până la 60 de mii de lei.

În proiect scrie clar că pot fi decontate taxele pentru cursurile de specializare, taxele de creşă, grădiniţă, şcoală privată ori cheltuielile pentru master sau doctorat. Totodată, pot fi decontate plățile pentru rechizite sau echipamente informatice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei care pot accesa programul ,,Investeşte în tine" trebuie să fie cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 16 şi 55 de ani, să fie înscrişi într-o formă de învăţământ şi să prezinte cel puţin un codebitor, dacă solicitantul nu este angajat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ce chetuieli pot fi decontate prin programul ”Investeşte în tine"