Antena Meniu Search
x

Ce înseamnă când visezi pisici. Poate fi semn rău!

Pisicile sunt un simbol comun în visele noastre şi reprezintă dorinţa de obţine independenţa asupra propriei vieţi. Interpretările viselor cu pisici arată faptul că acese feline sunt o reprezentare a feminităţii existente în fiecare persoană.

Ce înseamnă când visezi pisici
Interpretarea viselor în care apar pisici - Unsplash

Pisicile sunt un simbol comun în visele noastre şi reprezintă dorinţa de obţine independenţa asupra propriei vieţi. Interpretările viselor cu pisici arată faptul că acese feline sunt o reprezentare a feminităţii existente în fiecare persoană.

De asemenea pisicile sunt asociate cu abilitatea pe care fiecare o are, mai mult sau mai puţin, în a desluşi mistere şi a vedea ceea ce este ascuns, aşa cum felinele pot vedea noaptea.

Dacă visaţi un copil care ţine în braţe o pisică este un semn bun şi simbolizează apariţia unui eveniment important în viitor. Dacă visaţi că adoptaţi o felină, urmează să împărtăşiţi unei persoane gândurile şi ideile pe care le-aţi ţinut până acum ascunse.

Ce înseamnă când visezi pisici agresive

Dacă visaţi o pisică agresivă, acest fapt arată că o persoană din viaţa voastră nu este de încredere, ori v-a trădat ori este pe cale să facă acest lucru. Nu este exclusă o ceartă cu cineva apropiat sau o dispută într-un mediu oficial (la serviciu).

Dacă fuge de voi, în vis pisica anunţă obstacole în domeniul profesional şi s-ar putea să întâmpinaţi probleme la locul de muncă.

Dacă în vis pisica miaună, poate însemna că aveţi prin preajmă un prieten sau o cunoştinţă lipsită de scrupule, falsă şi prefăcută, de care trebuie să vă îndepărtaţi.

Dacă deţineţi un astfel de animal de companie, iar în vis dispare şi nu poate fi găsit, se anunţă obstacole profesionale. În acelaşi domeniu, dacă pisica vă vorbeşte în vis, atunci este timpul să vă schimbaţi jobul, vi se arată o oportunitate de a câştiga mai mulţi bani.

Ce înseamnă când visezi o pisică albă/neagră

Când visezi o pisică albă, s-ar putea să apară situaţii dificile în viaţa voastră, iar dacă pisica în vis este de culoare neagră, acest fapt poate fi interpretat prin nevoia de a lua o decizie radicală într-un anumit domeniu, fie că este vorba de dragoste sau sfera profesională.

Dacă în vis pisica este pătată în alb şi negru, înseamnă că vă simţiţi nesiguri ori trişti cu privire la un eveniment care urmează să aibă loc. În sens uşor fantastic, dacă pisica este foarte colorată, atunci va trebui în viitorul apropiat să lucraţi în echipă pentru realizarea unui proiect măreţ.

Un vis în care apare o pisică blănoasă, pufoasă este interpretat prin faptul că sunteţi în căutarea confortului şi ar trebui să aveţi mai multă grijă de starea voastră de sănătate fizică, cât şi mentală.

Ce înseamnă când pisica bea apă în vis

Visele în care pisicile beau apă sau alte lichide au legătură cu propriile emoţii. Dacă visaţi o pisică care bea apă din toaletă, înseamnă că vă simţiţi nesiguri ori cineva se joacă cu sentimentele voastre. Dacă aceasta bea lapte sau o hrăniţi chiar voi, sugerează faptul că trebuie să aveţi mai multă încredere în sine şi în forţele proprii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ce înseamnă când visezi pisici. Poate fi semn rău!