Antena Meniu Search
x

Ce înseamnă când visezi zăpadă

Zăpada este un element care transmite multiple mesaje, în funcţie de contextul visului. Trebuie să fii atent la toate lucrurile din jurul tău, dar şi la sentimentele pe care le ai ori care îţi sunt induse în timpul somnului, pentru o interpretare cât mai apropiată de adevăr.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.03.2020, 08:35

Tânără în zăpadă
Ce înseamnă când visezi zăpadă - iStock | Getty Images
  • Zăpada este o reprezentare a emoţiilor.
  • Zăpada în vis reprezintă şi gândirea critică.

Zăpada este un element care transmite multiple mesaje, în funcţie de contextul visului. Trebuie să fii atent la toate lucrurile din jurul tău, dar şi la sentimentele pe care le ai ori care îţi sunt induse în timpul somnului, pentru o interpretare cât mai apropiată de adevăr.

Zăpada este o reprezentare a emoţiilor, mai ales că este o altă formă a apei, element în care îţi poţi privi chipul, în funcţie de limpezimea acesteia. Astfel, atunci când visezi zăpadă, s-ar putea să te confrunţi cu anumite emoţii pe care încerci să le reprimi în viaţa reală.

Poţi trece prin momente dificile, momente în care cauţi diferite răspunsuri, ori te afli într-o situaţie tensionată, într-o perioadă aglomerată, iar tot ceea ce îţi doreşti este o pauză.

Interpretare vis zăpadă

Când visezi că te mişti greu printe nămeţi înseamnă că vei avea noroc de bani, de câştiguri uriaşe, dar doar dacă vei munci şi vei depune mai mult efort.

Dacă în vis zăpada cade de pe ramurile copacilor este semn că vei avea noroc în plan financiar, poate fi o perioadă fructuoasă la capitolul investiţii, însă dacă visezi că îndepărtezi zăpada cu lopata înseamnă că va trebui să fii atent la discuţiile, interacţiunile cu persoanele influente din viaţa ta, fie vorbim despre părinţi, rude în vârstă, ori superiori, şefi.

Când visezi zăpada sub formă de viscol (de ex: furtună de zăpadă), s-ar putea ca în viaţa de zi cu zi să simţi un blocaj, o vulnerabilitate cu care nu ştii foarte bine cum să te lupţi. Poţi apela la cei dragi, poţi cere sfaturi, important este să nu te izolezi, să nu te „îngropi” în acest morman de zăpadă.

Zăpada în vis reprezintă şi gândirea critică, iar dacă te portretizezi încercând să faci un om de zăpadă, poate însemna că din punct de vedere emoţional eşti rece, rigid, fără sentimente profunde, încercând astfel să clădeşti din acel om de zăpadă de fapt o versiune a ta, rece, de gheaţă.

Încearcă în viaţa de zi cu zi să lucrezi la comportament, la atitudine, să îi laşi pe ceilalţi să te asculte, să te sfătuiască. Nu trebuie să porneşti pe un drum al solitudinii, considerând că nimeni nu te înţelege.

Fulgii de zăpadă în vis simbolizează renaşterea, speranţa şi un început promiţător pentru tine, mai ales după o perioadă de stagnare. În schimb, dacă fulgii sunt foarte mari, visul poate face referire la o stare de tristeţe, supărare, un moment dificil, ori nostalgic la care te gândeşti.

Dacă visezi că te lupţi cu bulgări de zăpadă poate însemna că vrei ori simţi nevoia să te înconjori de persoane dragi, cauţi alinare şi sprijin, însă în caz contrar, în funcţie de persoana cu care te „lupţi” ori de locul în care are loc această „bătălie” poate însemna că vrei să demonstrezi capacitatea de învingător ori ai o relaţie de rivalitate cu respectiva persoană.

Alte semnificaţii atunci când visezi zăpadă

Zăpada poate avea multiple semnfiicaţii. Reţineţi, trebuie să vă gândiţi bine la locul în care v-aţi aflat, ori persoanele din proximitatea voastră:

zăpadă abundentă – recoltă bogată, belşug

avalanşă de zăpadă – sentiment de întristare, supărare

zăpadă pe o vreme extrem de rece – signurătate, o perioadă încărcată, dificilă

troiene de zăpadă – noroc

început de zăpadă – începerea unei relaţii de dragoste

zăpadă topindu-se – perspective pozitive asupra vieţii, perioadă fructuoasă

zăpadă murdară – discreţie, grijă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ce înseamnă când visezi zăpadă