Antena Meniu Search
x

Ce program vor avea bancile de 1 Mai si de Paste

Bancile din Romania vor avea majoritatea sucursalelor inchise de 1 Mai, dar si in prima si in a doua zi de Paste (5 si 6 mai). Vor fi deschise, insa, unitatile aflate in centrele comerciale sau in statiuni montane

Chiar daca unitatile bancare sunt inchise, clientii pot plati cu cardul la comercianti si pot utiliza bancomatele (ATM), serviciul de internet banking si call center-ul.

Programul agentiilor Raiffeisen Bank in 1 Mai si in perioada Sarbatorilor de Pasti va functiona dupa cum urmeaza: in zilele de 1, 5 si 6 mai, unitatile Raiffeisen Bank sunt inchise. Exceptie fac unitatile din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor.

In perioada 1-6 Mai, unitatile Bancpost vor functiona conform programului normal, cu exceptia zilelelor de 1 si 6 Mai, zile de sarbatoare legala, cand vor fi inchise. Va reamintim ca programul de lucru cu publicul se desfasoara in intervalul orar 09.00-17.00.

Banca Comerciala Carpatica informeaza ca miercuri, 1 mai 2013 si luni, 6 mai 2013, unitatile bancii vor fi inchise. De asemenea, programul zilei de vineri, 3 mai 2013, se desfasoara intre orele 9:00 – 14:00.

Unele sucursale BRD vor fi deschise

In zilele de 1, 5 si 6 mai 2013, unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii, cu exceptia :

- unitatilor situate in mari magazine, mall-uri si aeroportul Henri Coanda (Visa Tax);

- agentiilor Bran, Poiana Brasov si Sinaia care vor functiona potrivit unui program special.

De asemenea, in perioada 1 – 6 mai 2013, serviciile oferite de contact center-ul BRD se vor desfasura dupa urmatorul program:

- Pe 1, 5 si 6 mai 2013 vor fi disponibile:

- optiunile automate de consultare sold/operatiuni ;

- serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor Multix/BRD@ffice;

Pe 4 mai 2013 – Serviciul Vocalis va fi disponibil cu toate optiunile intre orele 08:00 – 16:00.

Banca Comerciala Romana (BCR) informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in zilele de 1, 5 si 6 Mai 2013 (Sarbatori legale).

BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din sapte inclusiv sarbatorile legale.

In aceasta perioada, detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24, ca de obicei. Clientii BCR au la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – circa 2.400 de bancomate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Ce program vor avea bancile de 1 Mai si de Paste