Antena Meniu Search
x

Machiaje şi coafuri speciale pentru noaptea dintre ani

Roşul e la putere şi când vine vorba de machiaj. Se poartă rujul ca rubinul şi orice extravaganţă este permisă în orele următoare.

Vezi și

Roşul e la putere şi când vine vorba de machiaj. Se poartă rujul ca rubinul şi orice extravaganţă este permisă în orele următoare. Cele mai multe doamne şi domnişoare sunt deja pregătite de petrecere. S-au lăsat pe mâinile experţilor, în saloanele de înfrumuseţare care au fost pline ochi astăzi. 

Ziua a început cu agitaţie la saloanele din Capitală. Doamnele au plecat de acasă dis-de-dimineaţă, ca să fie sigure că au timp destul pentru răsfăţ. Şi-au făcut programări cu zile bune în urmă. 

Dacă multe doamne au optat pentru coafuri clasice, au fost şi câteva alegeri îndrăzneţe. Aşa numitul wet look, cu părul ce pare ud, se poartă şi în acest sezon. 

Tot la salon am găsit-o şi pe cântăreaţa Nicoleta Nucă. Noaptea dintre ani o va prinde pe scenă, aşa că dimineaţa şi-a rezervat-o doar pentru ea. 

Pe acelaşi subiect

De revelion, machiajul puternic este permis. 

Pentru  machiaj şi coafură, româncele au scos din buzunar peste 500 de lei. Iar dacă adăugăm şi manichiura, pedichiura sau serviciile cosmetice, preţul total se apropie de 1.000 de lei. 

Chiar dacă nu aţi apucat să vă faceţi o programare la un salon de înfrumuseţare, specialiştii au câteva sfaturi. 

Tradiţia spune că aşa cum întâmpinăm Anul Nou, aşa o să ne meargă tot anul. Aşa că, în această seară, trebuie să fim în cea mai bună formă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Machiaje şi coafuri speciale pentru noaptea dintre ani