Antena Meniu Search
x

Horoscop 2018 pentru toate zodiile. Astrologul Mariana Cojocaru dezvăluie ce va aduce noul an

Horoscop 2018: Astrologul Mariana Cojocaru că va fi un an bun, mai ales pentru Scorpioni şi Vărsători.

Vezi și

Horoscop 2018: Astrologul Mariana Cojocaru că va fi un an bun, mai ales pentru Scorpioni şi Vărsători, care vor simţi influenţe astrale pozitive în toate domeniile. Începutul de an stă, însă, pentru toate zodiile, sub semnul iubirii, iar cei singuri îşi pot găsi perechea. În zodiacul chinezesc, 2018 va fi anul câinelui de pământ, simbol al protecţiei, siguranţei şi inteligenţei. Iar din punct de vedere numerologic, vom simţi vibraţia cifrei doi, care aduce echilibru.

La începutul noului an, axa care indică ce destin vom avea cu toţii va fi în Vărsător şi Leu. Un semn bun, spun astrologii.

"România este sub zodia Vărsatorului, prin urmare aceste aspecte anunţă chestiuni care ţin de partea aceasta interesantă, financiară, sentimentală şi ascensiunea a ceea ce înseamnă românul de la vlădică la opincă, cât şi ţara pe ansamblu", spune astrologul Mariana Cojocaru.

În primele zile din ianuarie, vom simţi influenţa benefică a planetei Venus.

Pe acelaşi subiect

”Venus e zeita frumusetii, zeita iubirii, si pentru cei care sunt singuri in 2018 isi pot gasi sortitii, pot sa aduca pe lume copii. Pot sa isi gaseasca relatii de munca care sa le aduca satisfactii”, explică astrologul Mariana Cojocaru.

Horoscop 2018 pentru toate zodiile

Pentru Berbeci, 2018 va aduce afirmarea în carieră. Pe 15 mai, Uranus va părăsi zodia lor, după şapte ani de transformări. Planeta va intra atunci în Taur şi vor începe opt ani de câştiguri bune, în care nativii acestei zodii vor fi originali şi inventivi.

Lucrurile stau bine şi pentru Gemeni: calatorii, dorinta de studiu, dorinta de afirmare, o comunicare foarte buna cu familia, cu colegii de munca, care functioneaza perfect in zona asta sociala si profesionala.

Racii au la început de an luna în constelaţia lor, asta înseamnă că vor avea o stare de spirit bună, iar lucrurile se vor aranja pentru ei şi în plan emoţional.

Unii Lei vor avea o ascensiune extraordinara in zona profesionala, unii si-au legat destinele in 2017, se anunta un lot de sortiti noi pentru ceilalti si de ce nu pentru cei care isi doresc o schimbare anul vine cu un sens nou de viata.

Fecioarele vor face schimbări la locul de muncă şi îşi vor îngriji sănătatea. Balanţele vor fi în echilibru şi vor câştiga bani.

Scorpionii sunt de departe favorizati in plan afectiv, financiar, carierei si sanatatii ptr ca Jupiter ii va sustine pentru...12 ani!

Săgetătorii vor fi cu ochii în patru în 2018. Pot pierde bani şi chiar relaţii, dar vor găsi puterea să depăşească totul. Vărsătorii, în schimb, vor avea avea noroc în asocieri şi se pot căsători. 

Pestii vor avea un an foarte bine sustinut. vor avea pare de magnetism, de o carisma iesita din comun, vor avea parte de iubire.

Horoscop 2018: Noul an în Zodiacul Chinezesc

În zodiacul chinezesc, 2018 este anul câinelui de pământ, iar din punct de vedere numerologic, stă sub semnul cifrei doi. 

Vom trai cu totii in echilibru si armonie, pentru ca avem nevoie, pe de o parte, de iubire, pe de cealalta avem nevoie de suport moral, finaciar, sa ne putem ajuta, spune astrologul Mariana Cojocaru.

Axa care indică ce destin vom avea cu toţii va fi în Vărsător şi Leu. Jupiter în Scorpion, considerat un mare benefic, va susţine tot ce înseamnă relaţii 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Horoscop 2018 pentru toate zodiile. Astrologul Mariana Cojocaru dezvăluie ce va aduce noul an