Antena Meniu Search
x

Cea de-a patra zi a celui mai dur concurs enduro din lume

Motociclistii s-au luptat cu furia naturii in cea de-a patra zi a celui mai dur concurs enduro din lume. Dupa primii kilometri de ceata densa, cursa a continuat prin rauri si poteci acoperite de bolovani.

Vezi și

Graham Jarvis a revenit in fruntea podiului la categoria Pro, iar Dani Otil si Lucian Neaga au reusit sa ramana pe locul doi in clasament.

Dupa un traseu plin de peripetii, concurentii si-au luat inima in piept aproape de finish. O panta abrupta le-a pus probleme tuturor, inclusiv lui Dani Otil.

Echipa romanilor a fost a doua care a trecut linia de finnish. La clasa Expert Single, Mani Gyenes a avut probleme. A ramas fara GPS din cauza unei cazaturi.

Nici Alfredo Gomez n-a avut o zi grozava. Spaniolul a fost la un pas sa fie ranit de propria motocicleta. Doi concurenti i-au sarit, insa, in ajutor.

Johnny Walker, liderul de ieri, s-a considerat norocos chiar daca nu a ocupat o pozitie buna la finish. El s-a ratacit mai bine de un kilometri prin ceata, dar a reusit sa revina pe traseu.

Cel mai rapid pilot a fost britanicul Graham Jarvis. Ultima zi din raliu le rezerva riderilor de la clasa Pro un traseu de 120 km. Doar cei mai rezistenti piloti vor urca pe dealul Gusterita din Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Cea de-a patra zi a celui mai dur concurs enduro din lume