Antena Meniu Search
x

Cei doi militari morti dupa prabusirea unui elicopter, condusi pe ultimul drum

A fost zi de doliu pentru Armata Romana! Cei doi militari morti dupa prabusirea unui elicopter au fost condusi pe ultimul drum! Mii de oameni au participat la cele doua ceremonii, in Vrancea si Dambovita.

Vezi și
Maistrul militar Laurentiu Chiru s-a despartit, astazi, de familia sa. Parintii si logodnica l-au condus pe ultimul drum.
Doua elicoptere au survolat cerul deasupra cimitirului din Titu. Zborul a fost marea pasiune a lui. Pasiune care l-a bagat in cele din urma in mormant.

La sute de kilometri de Titu, in Vrancea, colegul lui Laurentiu, Vasile Manolache a avut parte si el de onoruri militare. In spatele sicriului, au stat in permanenta sotia militarului si fiul lui de sase ani.

Ministrul Apararii Nationale si Seful Statului Major au fost prezenti la Adjud la inmormantare. Cei doi militari au fost inaintati in grad, post-mortem.

Oficialii armetei exclud varianta unei defectiuni tehnice in cazul prabusirii aparatului PUMA SOCAT. O eroare umana este principala ipoteza. O varianta la care rudele mortilor nici nu vor sa se gandeasca. Pilotul elicopterului este internat in spital, in stare grava.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Cei doi militari morti dupa prabusirea unui elicopter, condusi pe ultimul drum