Antena Meniu Search
x

Medicul Calu: "Dacă nu ne găseau, nu mai supravieţuiam mult!"

Dezvăluiri emoţionante ale supravieţuitorilor accidentului aviatic. De pe patul de spital, medicul Valentin Calu a vorbit despre accidental care i-a schimbat viaţa.

Vezi și

După acest accident să zicem că se ordonează lista de priorităţi. Lucrurile simple devin descoperiri foarte interesante, a declarat Calu

De asemenea el a mai spus că are un respect deosebit pentru moţii care i-au salvat.

Nu pot să vă spun ce am simţit când am văzut lanternele şi am auzit strigătele. Sunt nişte oameni extraordinari. Asta e România adevarata! Ne-au cărat în braţe ca pe copii lor până la mijloacele de transport, a spus Valentin Calu. 

El a mai spus că dacă nu venea moţii probabil că nu ar mai fi supravieţuit mult. 

Ne-au găsit exact când trebuia pentru că focul nostru era pe cale să se stingă (...) Dacă nu ne găseau, nu mai supravieţuiam mult!  Am a doua zi de naştere. M-am născut în ţara moţilor. Moţii m-au impresionat şi lanţul uman care ne-a scos de acolo, a spus Calu

Cei patru răniţi supravieţuitori ai accidentului aviatic din munţii apuseni rămân, în continuare, internaţi la Spitalul Judeţean din Cluj. Starea lor este stabilă. 

Copilotul în vârstă de 23 de ani a fost operat la piramida nazală şi la femur.

Tatăl lui Răzvan a spus că, cel mai probabil, va mai fi nevoie de o intervenţie chirurgicală la bazin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Medicul Calu: "Dacă nu ne găseau, nu mai supravieţuiam mult!"