Antena Meniu Search
x

Genţile mari şi pline ale doamnelor le afectează sănătatea

Geanta uriaşă a devenit ca o boală a femeilor active. Pentru că sunt încăpătoare şi ajung să se asorteze la multe ţinute.

Vezi și

Geanta uriaşă a devenit ca o boală a femeilor active. Pentru că sunt încăpătoare şi ajung să se asorteze la multe ţinute, poşetele supradimensionate sunt încărcate până la refuz. Târziu, îşi dau seama că banalul accesoriul le-a afectat sănătatea. Un experiment pe stradă arată că multe doamne şi domnişoare nici măcar nu ştiu ce greutate duc pe umeri.

O privire pe stradă şi remarcăm uşor că cele mai multe doamne poartă genţi supradimensionate. Profită de volumul generos şi multe nu-şi mai dau seama că poşeta a devenit grea ca un mini-geamantan. Iată un experiment. 

Urmările se văd în cabinetele doctorilor, unde apar tot mai mulţi pacienţi cu dureri de spate sau chiar la nivelul picioarelor. 

Medicii au remarcat că multe doamne şi domnişoare poartă geanta într-un mod greşit. 

În magazinele de profil, designerii povestesc că genţile mari rămân an de an în topul comenzilor.  

O veste bună este că şi rucsacul a intrat în tendinţele de anul acesta. Ar fi soluţia ideală pentru a nu evita presiunea pe coloana vertebrală. Chiar şi aşa, pentru o femeie de statură medie, nu ar trebui să fie mai greu de două kilograme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Genţile mari şi pline ale doamnelor le afectează sănătatea