Antena Meniu Search
x

Video Cele mai comandate mâncăruri la birou

Cum arată mai nou meniul de prânz al unui angajat român, care lucrează 8-9 ore la birou? Aţi fi surprinşi, dar datele recente ale platformelor de specialitate arată că, cel puţin atunci când suntem la muncă, ne îndreptăm tot mai mult atenţia spre opţiuni sănătoase. Cum ar fi salatele sau chiar preparate exotice cu specific hawaian.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 19.10.2023, 16:05

Vezi și

"O salată Caesar, o salată haloumi şi o porţie de crispy, vă rog" - "aşa sună, în ultimul an, cele mai multe comenzi pentru prânzul de la birou. Tendinţă confirmată şi de cele mai recente date din industrie. Cererea de preparate sănătoase a crescut de două ori faţă de anul trecut.

Alţii recunosc însă că la birou mănâncă mai mult pe fugă şi, de cele mai multe ori, nesănătos. Chiar dacă salata nu este considerată de cei mai mulţi un preparat din categoria fast-food, este la fel de rapid de preparat. Salata Caesar este cea mai populară în întreaga lume şi prima în preferinţele românilor. 

Atât somonul, cât şi avocado şi-au făcut loc încet, dar sigur, în meniul de prânz al angajaţilor români. Sunt următoarele două preparate în topul preferinţelor, după salata Caesar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Cele mai comandate mâncăruri la birou