Antena Meniu Search
x

Cele mai savuroase reţete de gulaş

Raiul s-a deschis pentru pofticioşi şi pasionaţii de aromele ungureşti.

Vezi și

 Raiul s-a deschis pentru pofticioşi şi pasionaţii de aromele ungureşti. Cele mai savuroase reţete de gulaş, cârnaţi picanţi şi sarmale au atras sute de curioşi, la Deva.

Opt bucătari din ţară, dar şi din Ungaria, s-au întrecut în reţete, iar vizitarorii nici nu ştiau de unde să guste prima dată. Înarmaţi cu linguri, ceaune şi ingrediente secrete, bucătarii au trecut la atac.

Au pregătit carnea, ceapa, cartofii, dar şi nelipsita pastă de ardei iute. N-au rezistat însă fără puţină reclamă. Domnul din imagine are o reţetă specială: gulaş cu ciuperci. Altă echipă de bucătari, alt sortiment de gulas. De data aceasta, ingredientul minune este vinul.

Ştiu bucătarii ce ştiu. Vinul face minuni în mâncare, dar palinca e cea care drege porţia de gulaş. Cel mai bine o ştiu ungurii, care de data aceasta au renunţat la ciorbă şi au întrat în competiţie cu ceva mai special: cârnaţi pincaţi.

Şi vizitatorilor tot picant le-a plăcut. Au venit să asiste la demonstraţiile culinare, după ce au fost ademeniţi de miresme. Ghiftuiţi să fi fost şi tot n-ar fi putut să reziste. Cei care n-au reuşit să testeze toate reţetele au putut să mai facă o "analiză" după ce au ajuns acasă, pentru că au primit mâncare şi la pachet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Cele mai savuroase reţete de gulaş