Antena Meniu Search
x

Cere un milion de lei pentru nouă luni de închisoare

Un tânăr care a stat în închisoare nouă luni pentru o crimă pe care nu a comis-o cere să i se facă dreptate. Barbatul de 22 de ani i-a dat în judecată pe cei care l-au trimis după gratii

Vezi și

Tot o instanţă l-a găsit vinovat cu patru ani în urmă pentru o crimă pe care nu a comis-o. Constantin Igeanu a fost trimis după gratii. A stat acolo noua luni, iar acum vrea ca cei care au greşit să plătească un milion de lei.

Viaţa lui s-a schimbat dramatic după ce un bărbat de 54 de ani a fost găsit înjunghiat pe marginea drumului, în satul lui. Iniţial, un unchi al tânărului a recunoscut crima.

Bărbatul şi-a schimbat declaraţia a doua zi. Fără nicio probă, fără niciun martor, anchetatorii l-au arestat pe băiatul de 18 ani. Au găsit un motiv halucinant. În urmă cu ceva timp, el s-ar fi certat cu bărbatul găsit înjunghiat. Ca o ironie, procurorul care a instrumentat dosarul este cel care a îndreptat una dintre cele mai mari erori judiciare din România: cazul Marcel Ţundrea. Gorjeanul care a executat 12 ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o.

După ce a fost declarat nevinovat, tânărul a plecat la muncă în Grecia. Să-şi refacă viaţa şi să plătească datoriile acumulate de mama lui în timpul procesului.

Procurorii au redeschis dosarul. Vor să-l găsească pe adevăratul criminal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cere un milion de lei pentru nouă luni de închisoare