Antena Meniu Search
x

Chef de pomină într-un supermarket din București, cu mâncare și băutură de pe rafturi (Video)

Imagini uluitoare filmate astăzi într-un hypermarket din Bucureşti, unde un grup de indivizi a creat haos, transformând magazinul în local de petrecere.

de Lucsandra Săndulescu

la 18.07.2020, 20:22

Vezi și
  • Grupul de persoane s-a comportat ca și când magazinul era al lor
  • Alți clienți ai magazinului au rămas mască la toată scena

Oamenii au luat de pe rafturi tot ce au poftit şi s-au aşezat la masă. Au mâncat kilograme de mezeluri şi au băut coniac din pahare de şampanie. Sosirea poliţiştilor nu i-a intimidat pe petrecăreţi şi nici nu avea de ce: pentru că la final au scăpat cu trei amenzi pentru că nu purtau mască.

Cu salamul într-o mână, cu paharul de băutură în alta şi cu masca sub bărbie. Aşa au petrecut zeci de indivizi în mijlocul unui mare magazin din Bucureşti. Toată paranghelia e transmisă live pe facebook.

Cutiile de carton s-au transformat în masă pe care petrecăreţii au umplut-o cu mezeluri luate la întâmplare de pe rafturi. În câteva minute, indivizii au transformat raionul de carne în propria bucătăria sub privirile uluite ale angajaţilor.

Un agent de pază încercă timid să intervină.

Petrecăreț: "Nu facem nicio problemă. Să se uite pe camere"

Paznicul capitulează iar oamenii şi-au continuat liniştiţi petrecerea. În paralel şi-au aliniat la casă cărucioarele pe care au cel puţin 20 porci.

La raionul de băuturi alcoolice indivizii nu mai au chiar nicio reţinere. Desfac la întâmplare sticle de coniac, palincă şi whisky şi se cinstesc în pahare de şampanie.

Petrecăreț: "Alcoolist! Nani, nani! L-ai vazut pe fratele tău scump? A băut palinca de 70 de grade dintr-o lovitură"

La apariţia poliţiştilor, live-ul de pe facebook se întrerupe. Dar scandalagiii scapă ieftin. Doar trei dintre ei au fost amendaţi pentru că aveau măşti, dar nu le purtau.

Anca Boian, reprezentant magazin: "Este regretabil că persoane iresponsabile recurg la acest gen de compartament, în special în acest context extrem de dificil, în care fiecare dintre noi ar trebui să se protejeze"

Lucsandra Sandulescu, reporter Observator: "Dupa ce au fost informati de cele intamplate in interiorul magazinului, reprezentantii acestuia au luat decizia inchiderii supermarketului pentru dezinfectare"

Magazinul va fi redeschis mâine dimineaţă. Între timp, reprezentanţii centrului vor verifica toate camerele de supraveghere. Vor să vadă exact dacă indivizii au plătit tot ce au mâncat şi au băut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Chef de pomină într-un supermarket din București, cu mâncare și băutură de pe rafturi (Video)