Antena Meniu Search
x

Video Cherhanalele de pe litoral au fost pline de Florii. Oamenii au așteptat chiar și două ore pentru o masă liberă și o porție de pește

Sărbătoarea Floriilor a venit cu vreme bună în toată ţara. Şi, cum a fost şi dezlegare la peşte, unde e mai potrivită o masă pe cinste dacă nu la malul mării? Cherhanalele au fost pline cu sărbătoriţi şi invitaţii lor.  

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 25.04.2021, 19:42

Vezi și
  • A fost o zi cu belşug pe mare. Pescarii s-au întors la ţărm cu bărcile pline, spre bucuria turiştilor
  • La prânz, toţi clienţii restaurantelor au comandat peşte proaspăt
  • Până să ajungă să deguste bunătăţile, clienţii au avut mai întâi de trecut proba răbdării

În fața celor mai cunoscute cherhanale de pe litoral s-au format cozi încă de la orele prânzului. Oamenii au avut de așteptat chiar și două ore pentru a prinde o masă liberă și a putea mânca o porție de pește proaspăt. Bucătarii abia au făcut faţă comenzilor şi au gătit la foc continuu. Astăzi a fost din nou atmosfera de dinaintea restricţiilor, cu mese pline şi oameni dornici de relaxare. 

Matei Datcu, administrator cherhana: Azi e chiar o zi super din punctul nostru de vedere. Unu la mâna: sărbătoare, doi la mâna: am prins peste, trei la mâna: este cald, deci avem numai plusuri, e perfect.

O altă terasă, aceeaşi cerere. Pe lângă peşte, astăzi au fost la mare căutare şi vinurile dobrogene.

Ilhan Vait, somelier: Mâncarea bună, asociată tot timpul cu un vin pe măsură - alb, roșu, roze, pe gustul fiecăruia. 

După un weekend petrecut pe litoral, turiştii care vor face cale întoarsă pe Autostrada Soarelui vor avea nevoie de nervi tari. Se circulă pe un singur sens pe patru tronsoane. Ministrul Transporturilor dă însă asigurări că de Paşte, şoferii vor circula fără restricţii pe ruta de mare viteză, cu o singură excepţie, la Cernavodă, unde traficul rămâne deviat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cherhanalele de pe litoral au fost pline de Florii. Oamenii au așteptat chiar și două ore pentru o masă liberă și o porție de pește