Antena Meniu Search
x

Chirie în palatul lui Ceaușescu

Oricine va putea să stea în fosta reşedinţă a lui Nicolae Ceauşescu - Palatul Primăverii ,dacă va avea şi zecile de mii de euro necesare. Guvernul a decis că palatul este prea costisitor pentru stat, aşa că-l va oferi spre închiriere.

Vezi și

 Oficialii recunosc că luxul din Palatul Primăverii este greu de întreţinut. Reşedinţa este renumită pentru mozaicurile, candelabrele şi finisajele suflate cu aur, alese chiar de Nicolae Ceauşescu.

Aici a locuit timp de 25 de ani familia Ceauşescu. Luxul din Palatul Primăverii este impresionat chiar şi pentru vremurile noastre. Cu atât mai mult pentru anii 70-80. Casa are solar, sală de cinema, piscină, saună şi chiar robinete din aur în băi.

Acum oricine poate locui în luxul Ceauşeştilor. Guvernul a scos Palatul la închiriat. Însă, preţul chiriei nu-i pentru buzunarul oricui. Palatul are nu mai puţin de 1.000 de metri pătraţi utilaţi.

Terenul de 14.830 de metri pătraţi este şi el foarte valoros. Candelabre şi mozaicurile au fost alese personal de Nicolae Ceauşescu. În celebra baie a familei totul este suflat cu aur.

La subsolul imobilului, peste buncăr, este piscina şi complexul SPA, cu sala de reflexo-terapie, baie de flori, două saune, duşuri scoţiene, solar şi un salon de coafură. Clădirea a fost proiectată în anii 1964-1965.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Chirie în palatul lui Ceaușescu