Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cinci oameni au fost grav răniţi, pe o şosea din judeţul Arad.

Drumul spre casă putea să fie ultimul pentru cinci bărbaţi, pe o şosea din judeţul Arad. Autoturismul cu care se întorceau de la muncă a fost lovit puternic de o altă maşină, a cărui şofer s-a angajat în depăşirea riscată a unei coloane.

de Redactia Observator

la 08.04.2014 , 08:49

 Trei dintre bărbaţi, dar şi şoferul inconştient şi pasagerul acestuia au ajuns de urgenţă la spital. Pompierii au fost nevoiţi să supravegheze zona, din cauza cantităţii mari de benzină care s-a scurs pe asfalt.

Cu răni la cap şi speriat, acest bărbat abia mai are putere să povestească despre şocul pe care l-a simţit cu doar câteva zeci de minute înainte. Plecase de la muncă şi se îndrepta spre casă, împreună cu patru colegi.

Pe Drumul Naţional 79, la ieşirea din localitatea Andrei Şaguna, un şofer care s-a angajat în depăşirea unei coloane de maşini i-a lovit în plin.

Vezi și

Trei muncitori, şoferul vinovat şi pasagerul de pe scaunul din dreapta au suferit răni grave şi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Arad, cu mai multe ambulanţe.

Cei doi muncitori care au scăpat doar cu răni uşoare au dat declaraţii poliţiştilor. Între timp, pompierii au fost nevoiţi să asigure zona din cauza cantităţii mari de benzină care s-a scurs pe asfalt.

Din cauza accidentului, drumul care leagă Aradul de Oradea a fost blocat aproape o oră, timp în care cozile de maşini s-au întins pe o distanţă de câţiva kilometri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Cinci oameni au fost grav răniţi, pe o şosea din judeţul Arad.