Antena Meniu Search
x

Cinci pescari erau să se înece în valurile mării din cauza rafalelor de vânt

Codul galben de vânt puternic putea să ia vieţi! În Constanţa cinci pescari au fost salvaţi în ultima clipă din valuri. Barca lor a fost scufundată de rafalele de vânt, dar din fericire, în apropiere se afla o altă ambarcaţiune.

Vezi și

 Probleme au fost şi pe uscat. În Timişoara doi copii au fost la un pas de moarte după ce tavanul s-a prăbuşit peste ei, sub povara unui acoperiş luat de vânt.

Şi în Braşov, rafalele au transformat un acoperiş într-o armă. O armă care putea ucide o femeie. Mai multe familii au rămas fără ferestre, iar Cinci maşini au fost avariate.

O fracţiune de secundă a făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte pentru o femeie din Braşov. Zgomotele puternice i-au scos pe oameni din apartamente.

Mai multe geamuri au fost sparte, iar maşinile parcate lângă bloc au rămas sub bucăţile de tablă. Printre ele şi o maşină de poliţie. Mai bine de două ore le-a luat pompierilor să îndepărteze bucăţile de tablă smulse de vânt de pe acoperiş.

În Timişoara, un acoperiş desprins de rafale puternice de vânt a aterizat peste casa unde o mamă îşi pregătea copiii de somn. Tavanul s-a făcut bucăţi şi a acoperit patul în care era fetiţa.

În singura cameră a casei, dacă priveşti în sus vezi crăpături imense, dacă te uiţi la podea îţi dai seama că păşeşti pe un covor de resturi.

Nici pe mare vreamea nu a fost mai bună. Cinci pescari au fost la un pas să-şi piardă viaţa după ce barca în care se aflau s-a scufundat din cauza vântului.

În ultima secundă, bărbaţii au reuşit să sară în apa mării. Salvarea lor a venit de la o altă ambarcaţiune de pescari care era în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cinci pescari erau să se înece în valurile mării din cauza rafalelor de vânt