Antena Meniu Search
x

Firmele de curăţenie îşi dublează profitul de Sărbători

Cine n-are timp de cumpărături, sigur n-are timp nici de curăţenie. Aşa că românii ocupaţi apelează şi la firme specializate, care le curăţă locuinţele.

Vezi și

Cine n-are timp de cumpărături, sigur n-are timp nici de curăţenie. Aşa că românii ocupaţi apelează şi la firme specializate, care le curăţă locuinţele înainte de sărbători. Câteva sute de lei costă orele de muncă, dar nimeni nu pare să se mai uite la bani în pragul Crăciunului. În această perioadă, profitul firmelor de curăţenie profesională s-a dublat. 

De sărbători, musafirii vor fi numeroşi în casa ei. Însă, curăţenia în timp record costă. Pentru un apartament cu trei camere plăteşte 450 de lei.  Pentru un apartament cu două camere, firmele specializate cer 350 de lei, iar, pentru o garsonieră, 250 de lei.

Cei trei angajaţi îşi termină misiunea în patru ore. Doamna Elvira povesteşte că ar fi avut nevoie de două zile să ajungă în toate colţurile casei. Şi la fel ca ea, sunt mulţi clienţi. 

În funcţie de timpul şi banii clienţilor, firmele vând pachete tematice. Proprietarul unei garsoniere va plăti pentru curăţenia de întreţinere 180 de lei. Cei care stau în apartament îşi vor subţia bugetul cu câteva sute de lei în plus.

Am întâlnit însă şi mulţi români care spun că nu ar sacrifica sute de lei pentru comoditate. Preferă să îi investească în cadouri sau în masa de Crăciun.

În perioada sărbătorilor, profitul firmelor de curăţenie se dublează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Firmele de curăţenie îşi dublează profitul de Sărbători