Antena Meniu Search
x

Soluţia pentru a scăpa de stresul cumpărării cadourilor de Sărbători o afli de la Observator

Sărbătorile vin la pachet cu stresul alegerii cadourilor potrivite! În criză de timp, mulţi ajung să dea sute de lei pe daruri neinspirate.

Vezi și

Sărbătorile vin la pachet cu stresul alegerii cadourilor potrivite! În criză de timp, mulţi ajung să dea sute de lei pe daruri neinspirate. Tocmai de aceea a apărut, şi în România, o nouă meserie: consilier de cumpărături. O persoană specializată, care, în schimbul a câteva zeci sau chiar sute de euro, vă însoţeşte la magazin!

Denisa trebuie să-şi aleagă ţinuta pentru petrecerea de Crăciun a firmei de PR unde lucrează. I-a cerut ajutorul Elenei, un personal shopper cu experienţă. Astfel începe goana prin magazine. 

Odată aleasă ţinuta, urmează sfaturile despre cum ar trebui să purtăm accesoriile.

Să-ţi angajezi un personal shopper nu e deloc ieftin. Pentru a-ţi crea o ţinută din cap până-n picioare, preţul sare de 50 de euro, însă pentru a-ţi schimba garderoba, tariful poate ajunge şi la 400 de euro.

Pe acelaşi subiect

"Trebuie să cumpăr două cadouri. Unul pentru iubitul meu şi celălalt, care mi se pare cel ami complicat, este pentru şefa mea!" Pentru cele două cadouri, Denisa are un buget de 500 de lei. 

Elena mai trece pe listă şi un set de ceai pentru birou. Astfel, pentru prima oară, Denisa s-a încadrat în buget şi a mai rămas şi cu bani. 

Într-o oră şi jumătate, Denisa a reuşit să-şi cumpere şi ţinuta pentru petrecere, dar să scape şi de stresul cadourilor pentru sărbători. Pe lângă banii pe care i-a cheltuit pe cumpărături, i-a plătit Elenei o taxă de 75 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Soluţia pentru a scăpa de stresul cumpărării cadourilor de Sărbători o afli de la Observator