Antena Meniu Search
x

Premierul Tudose dă avertismente dure: "În primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zăpadă după viscol, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi"

La iarnă, vântul va sufla cu putere nu doar afară, ci şi în buzunarele celor care fug de. muncă.

Vezi și

La iarnă, vântul va sufla cu putere nu doar afară, ci şi în buzunarele celor care fug de. muncă. Sătul de scenele în care armata deszăpezeşte uliţele, în timp ce bărbaţii apţi de muncă stau la cârciumă, prefectul de Buzău a lansat un avertisment dur.

În iarna lui 2012, nămeţii înghiţeau case în satele din Buzău. Fără intervenţia Armatei, oamenii n-ar fi ieşit uşor la lumină. Acum, prefectul nu mai vrea ca localnicii să stea la birt în timp ce militarii le fac treaba. 

Carmen Ichim, Prefectul judeţului Buzău: "Probabil ca ieri  am avut o exprimare destul de drastica, cu carciuma, cu barbatii in carciuma si ca militarii deszapezeau si autoritatile publice."

Prefectul şi-a nuanţat însă declaraţia. IAR avertismentul rămâne valabil. 

Carmen Ichim, Prefectul judeţului Buzău: "Daca nu vor pune si ei mana pe lopata, sa faca cot la cot cu toti ceilalti, cu toate autoritatile responsabile, atunci n-or sa mai vada ca se deszapezesc si or sa stea in iarna pana in primavara."

Acelaşi prefect recunoaşte însă că pregătirile pentru iarna nu sunt încă finalizate. În ciuda ultimatumului dat de la Guvern. 

Carmen Ichim, Prefectul judeţului Buzău: "Parte din responsabili nu sunt pregatiti. Inca nu au material derapant, inca nu au rezerva de combustibil, nu avem contractele de deszapezire incheiate."

Premierul Mihai Tudose: "Eu va spun foarte sincer. In primele 12 ore de la caderea ultimului fulg de zapada dupa viscol, daca nu se circula la negru, plecati acasa toti."

Meteorologii au avertizat deja că iarna care urmează ar putea fi una dintre cele mai crunte din ultimii ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Premierul Tudose dă avertismente dure: "În primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zăpadă după viscol, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi"