Antena Meniu Search
x

Video Cinematografele se redeschid pe 28 mai în România. Ce reguli trebuie respectate la cinema

Veste bună pentru cinefili. În curând se deschid cinematografele. Probabil că nici nu vă mai amintiţi cum este să vedeţi un film bun, pe un ecran enorm şi cu o pungă mare de popcorn însă vă aducem aminte chiar acum.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 13.05.2022, 10:09

Vezi și

În primul weekend de redeschidere, adică 28, 29 şi 30 mai, sălile de cinema vor funcţiona la o capacitate de 50% asta înseamnă că între spectatori va fi un scaun liber, atât în stânga şi în dreapta dar şi în faţă şi în spate.

Dacă facem un calcul simplu, asta înseamnă că cel mai mare lant de cinematografe din ţară, ar putea să primească la fiecare peliculă aproape 5.000 de spectatori. Sigur, în săli separate.

Citește și: Efectele consumului de popcorn. Ce spun specialiștii despre una dintre cele mai îndrăgite gustări

Masca poate fi dată jos în timpul filmului în anumite condiții

Pe acelaşi subiect

Vom purta în continuare masca de protecţie însă o vom putea da jos ori de câte ori consumăm produsele de la bar - fie că mâncăm popcorn sau dacă ni se face sete.

Partea cea mai bună este că cei din industrie au pregătit filme noi. Vor fi patru premiere în primul weekend iar la unele sunt şi reduceri.

De la începutul lunii viitoare veştile devin din ce în ce mai bune. Cinematografele vor mări capacitatea la 70% din totalul locurilor, fără distanţare, însă doar dacă rata de infectare se menţine sub 3 la mia de locuitori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cinematografele se redeschid pe 28 mai în România. Ce reguli trebuie respectate la cinema