Antena Meniu Search
x

Cioaca, din nou la tribunal

Au fost declaratii socante, astazi la Tribunalul Arges! Cristian Cioaca fost adus din nou in fata judecatorilor

Vezi și

Fosta amanta a lui Cristian Cioaca, femeia la care politistul a plecat in seara de 29 august 2007 si de la care s-a intors in aceeasi noapte in care procurorii sustin ca el a omorat-o pe Elodia, varul sau, un SPP-ist, dar si o femeie, care sustine ca a vazut-o pe avocata dupa disparitia ei, au dat ultimele declaratii din acest caz.

Cristian Cioca le-a raspuns jurnalistilor, dar a vorbit in sala. El si alti sase martori care au fost audiati in ultimul termen al procesului in care Cioaca e judecat pentru uciderea satiei sale, avocata Elodia Ghinescu. "Dumnezeu si statul v-au asezat acolo. Faceti ce aveti de facut pentru aflarea adevarului", a spus acesta.

Primul din cei sase martori adusi astazi la Tribunal cu mandat pentru a fi audiat a fost varul lui Cristian. A urmat femeia la care Cioaca ar fi fost in seara de 29 august 2007 si de la care s-a intors in aceeasi noapte in care procurorii sustin ca el a omorat-o pe Elodia. Este insarcinata in sapte saptamani, lucru dovedit de un certificat medical, iar doctorul i-a recomdandat sa evite stress-ul. Diana P. este femeia la care Cioaca a plecat in seara de 29 august 2007 si de la care s-a intors in aceeasi noapte in care procurorii sustin ca el a omorat-o pe Elodia. E un martor important, iar judecatorul decide ca la urmatorul termen sa fie citata cu mandat de aducere.

"L-am auzit de mai multe ori certandu-se cu Elodia la telefon. Facea schimb de tura sa ne intalnim. Nu l-am vazut niciodata violent sau agresiv. Copilul nu a fost niciodata la mine. I-am vazut impreuna o data si i-am zis ca ii sta bine ca tata. Cand am dat prima declaratie au venit la usa mea patru persoane. Intre 1 si 7 septembrie am fost in Slovenia. Cand m-am intors, Cristi a venit sa ma ia. Nu l-am simtit diferit. Imi zisese la telefon ca i-a disparut sotia, eu am crezut ca glumeste".

"Relatia dintre mine si el s-a legat dupa o excursie, a venit intr-o dimineata foarte devreme, ne-am intalnit cu masinile pe drum si a stat la mine. Nu imi aduc aminte daca l-a sunat Elodia. Nu stateam cand vorbeau. Eu m-am reimpacat cu fostul iubit si atunci m-am despartit de Cioaca. Dupa asta ma cauta mereu, venea la interfon, ma oprea pe strada. Mi-a fost teama de el, asta dupa ce am fost chemata la politie pentru audieri. Imi dadea mesaje, dar eu nu i-am mai raspuns. Mi-a trimis si o scrisoare. Imi spunea ca ma iubeste si vrea sa fim impreuna. Incepuse sa imi fie foarte frica de el. Erau persoane din politie care le-au spus parintilor mei sa aiba grija de mine sa nu imi faca rau".

"Am avut o relatie cu Cristi, a spus ca are o problema, ca crede ca sotia il inseala si ca vrea sa divorteze. Am cunoscut-o pe Elodia intr -o excursie in Italia. nu am stat cu ea, dar mi se parea libertina si sigura pe ea. Nu am stat cu ea de vorba. Am anuntat politia ca am fost sunata de o persoana, era apel necunoscut si mi s-a parut ca seamana cu Elodia. Era dupa disparitia ei. Nu pot fi sigura, nu am vorbit niciodata cu ea la telefon, a fost singurul apel. Pe 29 August a venit la mine, a stat jumatate de ora, a fumat mai multe tigari si a plecat. Trebuia sa revina la serviciu. Era dupa zece seara".

Declaratie Gheorghe Cioaca - varul lui cioaca - socrul nu o suporta pe Elodia, nu a acceptat relatia ei cu Cioaca, a incercat de nenumarate ori sa l convinga pe Crisit ca nu e buna ca sotie, dar Cristi o iubea. S-a casatorit cu ea impotriva sfatului tatalui sau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cioaca, din nou la tribunal