Antena Meniu Search
x

Cioloș: Sunt foarte preocupat de situația familiei Bodnariu

Premierul Dacian Cioloș s-a declarat marți preocupat de situația familiei Bodnariu, arătând că Bucureștiul ține constant legătura cu autoritățile norvegiene, "având ca prioritate interesul copiilor"

Premierul Dacian Cioloș s-a declarat marți preocupat de situația familiei Bodnariu, arătând că Bucureștiul ține constant legătura cu autoritățile norvegiene, "având ca prioritate interesul copiilor".

"Sunt foarte preocupat de situația familiei Bodnariu. Guvernul a prezentat astăzi demersurile făcute de autoritățile române. Mâine, Ministerul Afacerilor Externe va veni cu informații suplimentare. Situația este foarte delicată și în același timp complexă, de aceea ținem constant legătura cu autoritățile norvegiene, având ca prioritate interesul copiilor", a scris Cioloș pe contul său de Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a declarat marți, la Palatul Victoria, că premierul Dacian Cioloș a solicitat să fie ținut la curent 'cu promptitudine' în legătură cu evoluția cazului Bodnariu, iar partea română a salutat faptul că autoritățile norvegiene au acceptat o întâlnire, programată pentru miercuri, cu ambasadorul României la Oslo pe marginea acestei situații. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Cioloș: Sunt foarte preocupat de situația familiei Bodnariu