Antena Meniu Search
x

Claudia a fost căutată cu câinele de urmă. Fetița de 7 ani a plecat desculță de acasă

Claudia Mirela Tololoi e căutată cu câinele de urmă, în Iași. Fetița de 7 ani a plecat desculță de acasă și nimeni n-a mai văzut-o, după ce s-a certat cu mama ei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.09.2020, 09:19

  • Fata a mai plecat de acasă și în alte dăți, dar s-a întors.
  • Acum părinții au anunțat dispariția după două ore și jumătate.

Update 09:20: Fetița a fost găsită marți de dimineață dormind într-o căruță, unde se ascunsese luni seara, după ce a plecat de acasă. Nu a fost victima niciunei agresiuni.

----------------------------------------------------

Poliţiştii ieşeni caută o minoră care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea fetei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 31 august a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Dagâţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, TOLOLOI CLAUDIA-MIRELA, de 7 ani, a plecat de la domiciliul său din sat Piscu Rusului, comuna Dagâţa şi nu a mai revenit.

Pe acelaşi subiect

Semnalmentele minorei: înălţime 1,40 m, greutate 18 kilograme, păr blond, ochi verzi, ten deschis.

La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni sport de culoare albastru, tricou albastru cu imprimeu frontal de culoare galben şi era desculţă.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Fetița s-a certat cu mama ei, luni seara, și a plecat de acasă desculță, în jurul orei 19.30. Mai plecase și alte dăți, dar se întorsese. La ora 22:00, speriați, părinții au anunțat Poliția. Claudia e acum căutat cu câinele de urmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Claudia a fost căutată cu câinele de urmă. Fetița de 7 ani a plecat desculță de acasă