Antena Meniu Search
x

Claudiu Istrate s-a stins astăzi din viață

Bogdan este un tânăr de 22 de ani, care în noaptea de vineri se afla în Club Colectiv. Astăzi a trecut în neființă la „Bagdasar Arseni”.

 Bogdan este un tânăr de 22 de ani, care în noaptea de vineri se afla în Club Colectiv. Astăzi a trecut în neființă la „Bagdasar Arseni”.

Părinții lui au făcut eforturi disperate pentru a-i salva viața. Bucuria vârstei, cu vise infinite, a fost ștearsă de lacrimi și durere.

Va scriu în numele lui Bogdan, pentru ca din păcate el o vreme nu poate fi activ pe fb. Va roagă sa faceţi un efort şi sa donaţi sânge pentru el. Viata lui depinde de acest ajutor. Mulţumesc, Tatăl lui Bogdan”, a scris tatăl lui pe Facebook.

În Spitalul Bagdasar-Arseni din capitală mai sunt internaţi 12 răniţi în incendiul din 30 octombrie. Printre aceştia sunt olimpicului la matematică Andrei Bud, student al Universităţii din Bucureşti, basistul trupei Monarchy, Marian Leuşteanu, Andrei Trifu, scafandru de mare adâncime din Mangalia, şi Alexandru Plângu, concurent la X Factor, toţi participând joi la o conferinţă de presă, în care au povestit cum sunt îngrijiţi în Spitalul Bagdasar-Arseni, conform MEDIAFAX.

Tot joi au murit alţi doi răniţi în incendiul din clubul Colectiv - Alexandru Aliman şi Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, ambii fiind internaţi din 30 octombrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Claudiu Istrate s-a stins astăzi din viață