Antena Meniu Search
x

Clipe de cosmar a trait o femeie din Targu Mures! S-a trezit cu o bomba amplasata sub masina

Clipe de cosmar a trait o femeie din Targu Mures. A fost la un pas sa sara in aer dupa ce sub masina ei cineva a montat o bomba. Chiar fiul femeii a fost cel care a vazut cutia suspecta si a anuntat politia. Totul este cu atat mai ciudat cu cat, in urma cu un an, mamei lui i-au mai fost incendiate doua masini.

Vezi și

Politisti, angajati SRI, pirotehnisti si jandarmi au impanzit de dimineata cartierul. Un apel i-a anuntat ca sub o masina ar fi amplasata o cutie suspecta.

“A fost vorba despre un dispozitiv improvizat care a vizat incendiere autoturismului”, spune Alin Lazar, procurer-sef la DIICOT Mures.

Chiar fiul proprietarei autoturismului a fost cel care a descoperit cutia. A coborat de dimineata la masina si a vazut pete de ulei pe jos. Cand s-a uitat sub masina, a inlemnit. A sunat imediat la 112.

In cateva minute, politistii au izolat zona si au trecut la dezamorsarea bombei. Au aflat ca dispozitivul se declansa doar in cazul in care cutia era detasata de masina.

Familia ar banui pe cineva. Barbatul femeii, angajat al unei firme de transport a avut ceva conflicte cu un coleg. Chiar el ar fi fost suspect si in celelalte doua incendieri de anul trecut, din acelasi cartier.

Politistii spera ca in urma anchetei sa reuseasca sa dea de urma vinovatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Clipe de cosmar a trait o femeie din Targu Mures! S-a trezit cu o bomba amplasata sub masina