Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Club de fiţe din Bucureşti plin ochi, clienţii au sfidat toate regulile

Nu se mai ţin petreceri noaptea? Nu-i nimic, tinerii pot dansa pe mese şi ziua. Unul dintre cluburile de fiţe din Bucureşti a fost plin, iar clienţii au sfidat toate regulile momentului: nu au purtat măşti şi au socializat cât mai aproape. Amenda a fost mai mică decât preţul unei sticle de şampanie.

de Redactia Observator

la 29.11.2020 , 20:10

  • Mai mulţi tineri au participat la o petrecere din Capitală, fără să respecte regulile de distanţare sau să poarte măşti
  • Aglomeraţie şi în vârful muntelui, unde mulţi turişti au stat fără măşti

Pandemia a schimbat doar ora distracţiei. Pentru că noaptea se iese doar cu declaraţie din casă, acum petrecerile au loc ziua. Altfel, atmosfera e ca în vremurile bune. Într-un club din nordul Capitalei, zeci de tineri dansează pe mese şi pe scaune, umăr la umăr. Măştile de protecţie nu se asortează cu ţinuta de club, aşa că cei mai mulţi încalcă şi această regulă. 

Ora 19. În toiul petrecerii apar şi poliţiştii. Aplică o amendă simbolică pentru clubul cu pretenţii - 2.000 de lei, cât cea mai ieftină sticlă de şampanie vândută în local. Agenţii au mai revenit în club, dar totul li s-a părut în regulă şi nu au mai dat sancţiuni. La ora 8 şi jumătate, un nou filmuleţ postat pe internet arată încă un şir de nereguli. 

La ora 21, s-a dat stingerea. Sub pretextul unui brunch organizat în aer liber, clubul cheamă din nou tinerii la încă două zile de petrecere. 

Vezi și

Aglomeraţie şi în vârful muntelui. Mulţi turişti au stat fără măşti deşi, aceastea sunt obligatorii în toată ţara. De ziua Sfinxului, oamenii s-au strâns pe Platoul Bucegi ca să surprindă "Piramida Magică". Cu toţii au sperat să vadă, la apus, cum razele soarelui contruiesc o piramidă energetică în jurul chipului sculptat în piatră. Nu au suprins niciun fenomen mistic, în schimb au dat nas în nas cu jandarmii. Preşedintele a avertizat din nou oamenii să respecte regulile.

Klaus Iohannis, preşedintele României: Vom reuși, dacă respectăm aceste măsuri, să avem sărbători fără restricții suplimentare. 

Doar în ultimele 24 de ore, peste 7.400 de oameni au fost amendați pentru că nu au respectat regulile de protecţie, iar alţi 6 s-au ales cu dosare penale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Club de fiţe din Bucureşti plin ochi, clienţii au sfidat toate regulile