Antena Meniu Search
x

Cluj: Bauta, o tanara a distrus tot ce i-a iesit in cale, din cauza unei iubiri neimpartasite

O tanara de 26 de ani s-a folosit de un magazin si o masina parcata in centrul orasului Cluj-Napoca pentru a demonstra lumii ca sufera din dragoste. Suparata ca fostul iubit al surorii ei nu ii da atentie, femeia a baut si a inceput sa arunce cu pietre in geamurile spatiului comercial si ale autoturismului.

Vezi și

A inceput cu pietre si a continuat cu lovituri de pumni. Tanara era atat de suparata, incat a lovit tot ce i-a iesit in cale. Mai intai geamurile unui centru comercial, folosit ca spatiu pentru organizare de evenimente, apoi un geam al unei masini.

Barbatul pe care il iubeste a incercat sa o opreasca, dar a sfarsit el insusi, ranit. “A inceput sa dea in mine cu pietre, am tras-o sa nu mai sparga geamul ala de acolo si atunci m-a umplut de sange pe fata”, spune el.

Femeia a primit ingrijiri medicale la fata locului. S-a taiat in cioburi, motiv pentru care medicii au decis sa o transporte la spitalul judetean din oras pentru mai multe investigatii. Tanara si-a iesit din minti pentru ca fostul concubin al surorii ei, careia i-a darut si un copil, nu a vrut sa aiba acum o relatie cu ea.

“Am stat cu sora ei 4 ani, ea a venit sa stau cu ea, eu nu pot sa stau cu 2 surori deodata. Am zis nu, nu stau nici cu tine, nici cu ea, vreau sa mi vad de treaba mea”, povesteste tanarul.

Pentru fapta ei, femeia este cercetata acum de politisti. Patronul localului pe care l-a distrus este decis sa depuna plangere la politie si asteapta ca oamenii legii sa-i recupereze pagubele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Cluj: Bauta, o tanara a distrus tot ce i-a iesit in cale, din cauza unei iubiri neimpartasite